Dám ho sem.. to chápu, přeci jen kdybyste měl chvíli čas a pomohl mi nějaké dobré napadení prvního ZŘMV sepsat byl bych vám opravdu vděčný, jelikož já na to asi moc dobrý nebudu a když říkáte, že je velice malá šance, tak by se odborná pomoc docela hodila tak či tak ten spis sem hodím anonymní bez datumů apod. pokud byste chtěl nějaké datumy vy nebo kdokoliv jiný tak stačí napsat a odpovím..
Mé poznatky:
- Policista v úředním záznamu tvrdí, že se mne ptal, zda jsem si zkontroloval vozidlo před jízdou.. na nic takového se mne netázal..
- Skoro v celém spisu tvrdí, že byl odstraněn katalyzátor, příčemž na tomto autě je placatý, takže jen tak vidět nebude..hlavně takové fotky, zde ani nejsou
- Pak jsou zde ty fólie, které pánové tvrdí, že jsou zatmavovací, přitom na fotkách jsou zcela čiré, akorát jsou zde vidět ty kousky v rohách ( dalo by se tedy říci, že se jedná o průhledné ochranné fólie )
- Taktéž v oznámení o přestupku je uvedeno, že jsem o 9 let starší

- Na oznámení o přestupku je č.p., které je na druhé straně ulice ( v podstatě až další autobusová zastávka ) a na úředním záznamu je zas č.p. mého trvalého bydliště pro změnu.
- Z celého přestupku nemají ani videozáznam bo se jedná o velice "slavného" a "oblíbeného" policistu a neodpustil si pár nadávek, které na konci ještě popřel.
- Dalo by se možná tvrdit jak jste říkal to o tom výfuku v jednom, že se s tímto katalyzátorem nebo respektivě výfukovým systémem ... měřili emise a vše a bylo vše v normě a kdyby mne k jejich zkoušce na místě vyzvali tak bych se tomu podrobil na jakékoliv STK stanici..
- mám dva svědky, kteří na místě byli, kteří by se případně dali využít nejspíše v můj prospěch.
Dal jsem to sem raději bez fotek, pokud je mám též přidat napiště o ně