…
Ty kokso

Ta detailní fotka je z telefénu, 5MPix senzor. Bez post-processingu na těch obrázcích nebylo vidět skoro nic.
Proti všem těm barumkám, nokijanům a všem dalším hajzlům za
650+ to drží v pohodě, žádný defekty to nemá (a že s defektama na starejch šmejdech, který sem dycky dostal s ojetejma autama, mám svoje zkušenosti; pak mám zase desetiletí starý gumy kvalitních značek a jedinej problém zatím asi prasklej kord na Dunlopu, tak to házelo, proto výměna). Dofukování v tomto případě za rok probíhá akorát jednou při přezutí, občasný kontroly a
za sezónu beze změny, každej rok,
už téměř dekádu v kuse. Taky sou to Pirellky ze žaponské linky. Koukám že tady se jede přístup i kdyby to byl sebevětší čínskej odpad, tak je to nový a proto nélepšéšéší na světě, stejně to všechno jde ze stejné linky a korporáťy si nechávají akorát vyvařovat za jméno, žejomámo. Asi máme hodně odlišnej náhled na vohnoutství

Gumy, který jsou tak zestárlý, že jsou k prdu, se poznají dost dobře, na tom mám dobrou praxi z aut těžkejch na předek, kde je to k poznání nahned: jakmile začnou fest klouzat při rozjezdu na mokrým asfaltu i v létě, taky zapadnou na mokré trávě (jako dovopravdy), tak je to ztvrdlej šmejd, kterej je fakt na bezprostřední výměnu. Rejžácký no-namy jsou v tomhle stavu celkem často i nový

Žasnu nad všema až skoro obskurníma argumentama, škoda, že realita nepodporuje ani jeden z nich. Občas s tímdle vozítkem zkouším zatáčky a kruháče jako fakt zostra a drží to že se sám divím, nikde žádný kolotoče od asistentů. Eště jedna důležitá věc, tč. jsou ty dvě gumy, prej úplně strašný, na zadní nápravě. Nevím jak vy, já drtivou většinu děr vezmu předníma kolama.
Že zrovna tady se budete stavět na stranu naprosto gumovejch ustanovení bez jakékoli objektivní metriky, čili čistě jenom mozkový myšlení, která jsou očividně zneužívaný hlavně k tomu, aby byly naplněný tabulky počtu vyhozenejch aut, zatímco tam potom projde 10 jinejch aut ze spřátelenejch servisů, který mají podstatně horší závady, s pár áčkama, to je fakt hodně smutný. Je vidět, že masírka pracuje. Mimochodem taky dochází k ustavičnýmu pomalýmu posunu závad z lehkejch do vážnejch, primárně to jde centrálně z uhnije, všiml sem si toho docela dost při vyhledávání mezi novelama v rámci obhajoby k jednomu případu. Tak se pak hrozně divte, až vás začnou s donedávna kravinama vyhazovat taky.
pk202: jo, univerzály sou v plánu, to neustálý přehazování aby se na každé sadě najel tisíc je na palicu, a to teda že naprosto

Martin623: asi nechápu otázku? je to na nějakejch liťáká AEZ nebo jak se to jmenuje
ladin: nezkoušel sem nic, ani sem si nevšiml, že tam drobný trhliny sou, protože to je sice hustá síť, ale striktně povrchový; auto bylo před pár tejdny v servisu u garážníka, ten to taky přezouval, předpokládám, že bejt to vážný, tak sám řekne, že to je na výměnu, todle fakt není nic, co by většina lidí neviděla; hele nevim jak tady vážení diskutéři, já osobně už sem viděl pár dost blbě zvenku nabranejch gum (taky sem toho na baráku podědil víc jak tucet, většina těch v dobrým stavu se už rozdala a rozprodala), i celkem hluboko a nikdy to nešlo na jediný vlákno výpletu, ani uvnitř nebyl patrnej jedinej náznak poškození; i ty boky mají totiž třeba centimetr a jsou protkaný ocelovejma kordama a výpletem z nějakejch vláken, to není že jako pár prasklinek a hned hrozí že to bouchne
paradoxně ten Dunlop, co házel, tak zvenku nebylo okem vidět pohnutí ani o milimetr, akorát uvnitř v místě spoje to bylo vyboulený (a to tam některý typy gum mají vyboulení i normálně, už z výroby)
Co celou dobu řeším, že je naprosto obskurní gumy v tomdle stavu vyhodit se 30denní způsobilostí že to je závažný poškození. To je mozkový myšlení jak prase.