Židlochovice jsou prokleté :-)
škoda, že je mám tak daleko, jezdil bych za těma kreténama klidně každý den, protože taková sbírka telat se jen tak nevidí. A určitě bych jim udělal radost. Navíc jsem poučen jejich stylem práce a vím, kde si nechali ve své arogantní fasádě skuliny.
Taky jsem zažil rozhodnutí vyhlášením, bylo zprasené, i následné písemné rozhodnutí obsahovalo kardinální chyby, ale asi někoho podplatili na kraji a ten jim to potvrdil. A člověk, kterého jsem zastupoval se nechtěl soudit.
příklady: žádný materiální aspekt neřešili, důkazy o dopravní nehodě - fotografie - označili za účelové, japoncovi nepsali, protože byl zjevně nedostupný - ale měli kompletuš adresu, číslo řidičáku,...,... prostě u soudu by to prosrali okamžitě.
Moje auto i jiná mi známá tam jezdí nehledě na radary a už nikdy nic nepřišlo. To značí, že jsme na VIP seznamu - tedy si nejsou jistí.
Být to můj případ, soudím se bez váhání. (už jen jak mi cizí nepředstavený chlap v kanceláři při jednání začal z ničeho nic lozit do projednávání a pak strkat svůj mobil pod nos se slovy, že nenahrává, ale jen tak si hraje. To bylo skoro na Dr. Chocholouška