Moc pěkný. Jednou jsem byl nahlížet do spisu na úřadě v jednom prdelákově v okrese JN.Parazit, který to řešil byl na home office a spis se mu válel doma zřejmě na kuchyňské lince. Misto něj tam seděla jen nějaká mladá žába, co olizuje obálky s výzvama. Ta po 10 minutové a vcelku poklidné diskuzi nakonec pochopila, proč tam jsem. Volala dotyčnému parazitovi, že přišel nějaký votrapa kvůli spisu a že chce jít domů. Nakonec si zavolala na pomoc jiného parazita, co byl přítomen a ten byl podobně nepříčetný. Existuje audio záznam a má ho k dispozici na uložto Nezaplatím. Zkusím ho najít.
Na zmíněném úřadě právě probíhá konkurz na zkušebního komisaře pro autoškoly, tak jsem se přihlásil, protože mám na to odpovídající vzdělání, nicméně zřejmě nebudu vhodný kandidát. Kdybych nedejbože prošel prvním sítem, tak tam pro tu srandu zajdu a udělám nějaké estrádní audio.Případně je pak mohu bombardovat nějakýma 106. Už teď vím, že se stejně nedohodneme. Budu moc drahej a neplánuji zběhnout na druhou stranu barikády.