30kmhcz

Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

>>DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: ČTOU TO TADY JAK ÚŘEDNÍCI, TAK POLICIE. Neuvádějte nic, podle čeho by protistrana mohla dovodit, o jaký případ se jedná. Jak na to? Pojďte >>sem<<.

Autor Téma: rychlost obec zastavení pčr  (Přečteno 163 krát)

antifizl

• Zobrazit profil
rychlost obec zastavení pčr
« kdy: 29 Prosince 2019, 21:02:25 »

Ahoj,
mám takový nemilý problém. Byl jsem změřen a zastaven v obci samozřejmě na výjezdu z obce že....
1 odmítl jsem řešit na místě a poslat to do správního
2 Obratem mi přišel rozsudek smrti odůvodněn tím že je to jasné a hotové
3 na to jsem podal odpor a požádal o kopii spisu fo DS
zde přikládám anonymizovaný spis a dopis od zmrdů.
Chtěl bych vás tímto poprosit čím by se dalo ohánět, já osobně jsem ve spisu nic zajímavého nenašel :(  nechce se mi platit těm nenažrancům a vzdát se to mě asi sere nejvíc.

děkuji Mirek
IP zaznamenána

Neridic

• Zobrazit profil
Re:rychlost obec zastavení pčr
« Odpověď #1 kdy: 29 Prosince 2019, 21:17:38 »

Neni to auto jiz ponekud mimo svazek?
IP zaznamenána

Caroprd111

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: 29 Prosince 2019, 21:22:02 »

Zdravím,
dle mého názoru jsou vaše šance vysoké, zvlášť když přihlédneme k vašemu odvolacímu orgánu. Přistupujte aktivně k délce řízení, vyzvedávejte poslední den, odesílejte poslední den, případně prvně E-mailem a pak za 5 dní potvrďte. V mezičase studujete návod k měřícímu zařízení, pročítejte podobné případy a připravuje se na případný výslech svědků. Chtělo by to lepší kvalitu snímků z Rameru, ale každopádně napadejte možnost odrazu od svodidel, nastavení dosahu radaru, pozice vašeho auta a radarového svazku (podle mého trochu mimo), ustavení radaru a taky je můžete mírně prudit, proč mají nastaven limit 50, ale měří až od 70 nahoru. Asi tam byla dočasná 70, ne?
« Poslední změna: 29 Prosince 2019, 21:24:45 od Caroprd111 »
IP zaznamenána

hh

• hard core 30kmh.cz
    • Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: 30 Prosince 2019, 01:15:04 »

Přesunuto do Kuchyně.

Začal bych lepší anonymizací - zkuste si v prohlížeči PDF magickou kombinaci Ctrl-A. Sice je nyní veřejnosti skryto, ale i tak by bylo vhodné to napravit.

Druhá věc - podle nicku a dotazu vám sice nechybí odhodlání, ale časově jste poněkud ve skluzu. Podle nasdílených dokumentů PČR oznámila přestupek SO, ten vydal příkaz, proti tomu jste podal odpor a následně vám SO oznámil, že nebude nařizovat ÚJ, že má dostatek podkladů k rozhodnutí a že právo seznámit se s podklady a případně se k věci vyjádřit máte uplatnit do 4. prosince ...

Pokud rozhodnutí ještě nebylo vydáno, nic vám nebrání jakékoliv úkony učinit i teď, ale nechcete-li vše nechat až na odvolání, měl byste si pospíšit.

Začal bych návrhem na konání ÚJ, klidně pro začátek blanketním (§ 80 odst. 2 PřesZ), později to můžete odůvodnit zhruba tím, že tam mají poněkud přepolicajtováno. Pokud jsem to pochopil, jakási složená hlídka pod velením příslušníka DI prováděla měření a nějaká jiná hlídka (OOP Hradištko) to inkasovala. Tedy tato druhá hlídka vás patrně zastavila a ztotožnila. Pak to ale začalo být nestandardní a zajímavé - když jste nevzal blok, místo aby to ti samí sepsali, tak si na to zavolali tu hlídku dopraváků z měřícího stanoviště. Tím v tom řetězci mají díru, protože na fotkách z radaru řidič těžko bude zachycen tak, aby byl identifikovatelný, a fízlové co sepsali oznámení už vycházeli nikoliv z toho, co sami viděli/zjistili, ale z toho, co jim řekli ti, co vás zastavili, o tom ale ve spisu není vůbec nic (není tam žádný úřední záznam od těchto příslušníků, dokonce tam nejsou ani jejich jména a čísla). S tím souvisí, jak daleko je to od měřícího k inkasnímu stanovišti, a jestli některá z hlídek mohla mít vozidlo celou dobu vizuálně pod kontrolou, zda jste měl nějaké spolujezdce ...

Současně můžete zkusit zpochybnit měření RAMERem, inspirace je zde dost, ale na první pohled tam žádnou jasnou chybu nevidím.
IP zaznamenána