JJ, lžou jak kdyš neBureš tiskne. Nedávno jsem argumentoval, že městapo ve svém hlášení lhalo. Přestupková komise na mé námitky prohlásila, že úřad nemá důvodu strážníkum nevěřit. Na to jsem požadoval jako důkaz uvedení jejich vlastního video záznamu a výslech jak samotných opicajtů, tak i četných svědků. Úřad mi sdělil, že záznam se z důvodu technické poruchy neuložil, a že nemá důvod výpovědi městapa nevěřit a prohlásil, že jsu vinen. To byl moc hezký bod do odvolání, kde to kraj zfleku vrátil do bodu nula a ti kreténi zbabělí to pak nechali dojít do prekluze, přestože jsem je upomínal, aby konali…

A o čem ta šaškárna byla? Městapo při výkonu vytěžování jedné pasti na řidiče (neplatná značka zákazu vjezdu pro vozidla bez povolení úřadu) parkovalo bez majáků na dvou vyhrazených stání (2/3 na invalidovi a 1/3 na rezervé, ano, parkovali napříč na dvou místech) a já si je chtěl vyfotit, zatímco tam prudili dva mimoměstské nešťastníky. Vzhledem k tomu, že je to nesmírně rozčililo, chtěli si mne odvézt na svou provozovnu, čemuž jim zabránila mnou přivolaná zásahovka PaCHů…