Dobrý den studno vědomostí, prosím zde přítomné osazenstvo o pomoc, jinak končím jak v profesním, tak osobním životě.
Bylo mi ve večerních hodinách změřeno 109km/h na úseku s 60km/h, lokace je vyobrazena v příloze. Měření provedla hlídka ve stříbrné, neoznačené škodě superb.
Vozidlo stálo, tedy nebylo v pohybu. Po záblesku jsem byl odveden k nejbližšímu sjezdu a přilehlému parkovišti.
Na nic se mě nikdo neptal a ani se se mnou nebavil. Jen dechová zkouška = 0, dál jsem byl vyzván k předložení dokladů, řidičáku, techničáku, opět bez vysvětlení (nic jsem nenamítal a doufaje předložil). Pak mi sdělili, že mi naměřili 109, což po odečtu 4km činí 105 a mám tedy vyšší rychlost v obci o 40km/h. Doslova jsem jim řekl, jestli by to nějak nešlo udělat, že jsem skončil tímto v práci (ale neřekl jsem"ano souhlasím, že jsem tolik jel", neptali se mě jestli souhlasím, či ne). Policajt řekl, že mám smůlu, že vidí ve výpisu i chlast a že sem se vybodoval, protože je vidět jak značka auta, tak obličej a byl jsem ztotožněn a věc půjde do správního řízení.
Nic po mě nikdo nechtěl podepsat, vrátili mi papíry a odjeli.
Předešlý prohřešek je zhruba 8 měsíců starý zákaz za alkohol (trestný čin nad 1), potrestán jsem byl vězením na určitou dobu, podmíněně odloženým na 1 rok a ročním zákazem řízení.
Po půlce papíry vráceny na zkušební dobu jeden rok a přičteno 7b, spolu s rychlostí +5b je to konečná definitivně.
Dva týdny na to sem se projel a stalo se tohle.
Prosím pánové o pomoc, moc by mi pomohlo, kdyby se mne zde někdo ujal a radil, kdy co a jak, nechci aby vyhráli!