Jsem rád, že jsem mohl pomoct. Jinak případ je ze Znojma, jde o měření v obci Dyje směrem na Tasovice, kde je dlouhá táhlá rovinka, po levé straně pole, po pravé straně baráky a stávají na soukromém pozemku (? - ještě bych ověřil radši v katastru).
Mapa ulice:
https://mapy.cz/zakladni?x=16.1235062&y=48.8475202&z=16&pano=1&pid=48276876&yaw=2.279&fov=1.257&pitch=0.113Nahrál jsem fotku, kde obvykle stávají, označeno červeným křížkem. Žlutý ovál značí, kde je cedule konec obce !
Ještě by mohla pomoct určitá skutečnost, že zprvu odmítli mi ukázat spis, protože pán mi zaslal podepsanou plnou moc emailem, já ji vytiskl a podepsal. Úřednice namítala, že chce originální podpis pána, přímo propiskou. Já jí argumentoval, že na "dopravním inspektorátu" jsem tak přepsal vozidlo. Chybělo datum narození...
Druhý pokus (tentokrát už s nahrávkou !!!) úřednice znovu na mě zkusila, že se jí nezdá ten podpis a že si ověří, že na dopravním inspektorátě tímto způsobem došlo k přepisu vozidla, tak jsem namítl, že klidně může.
Pak už ten spis vydala.
Mám video, resp. položený mobil na stole - jdou slyšet hlasy zřetelně !
A také jsem zjistil, že koncem května bude vydáno rozhodnutí !