Tak jsem tam dneska byl a zdejší zkušenější borce by to podle mne rozesmálo.
Rekl jsem jim ze odmitam podat vysvetleni, protoze by me nebo osobe blizke hrozilo trestni stihani nebo spravni delikt (ci jak presne ta veta je) Oni ani nevedeli, jestli je to vubec mozny a sly se obe zeptat sefa vedle

Jednali semnou dve takovy mladý drsný slecny, ale nakonec teda po sefove rade to sepsali semnou ja to podepsal
Aaaale je mi jasny, ze to budou resit dal, ASI tisickrat mne upozornili ze maji svedka, kdyz jsem chtel videt spis, tak mi bylo receno, ze nemuzou, rikam ty slecne NO TAK proc tady jsem? Jak jste teda prisli na moje auto? O co jde?! Ona ze furt mi nemuze rikat veci ze spisu a blablabla, tak jsem se ji zeptal kdyz mi tady vyhrozujete svedkama, tak teda mate fotku jak to vyhazuju doufam? A ona ze nee ze tu nemaj, a opet rekla, ze ale maj svedka:D, tak ji rikam OK A CO JAKO TEDA BUDE S TIM SVEDKEM a ona ze ho predvolaj a ze mu budu moct klast otazky - z tehle vety jsem teda pochopil, ze me maji v planu "obvinit" kdyz mu budu moct JA klast otazky?
No lidi bude to jeste zajimavy, kazdopadne obe se mi smaly za to co jsem udelal jakoby to byla pekna blbost odmitnout podat vysvetleni, ale ja si stal za tim. A jeste jedna takova vec, Nejvetsi sranda byla, ze ja tam prisel asi o pul hodiny pozdejc a oni hned s tou poradkovou pokutou ne, tak jim rikam, ze to je prece moje dobra vule, ze jsem prisel a proc mi hned predhazujou nejaky pokuty a bla bla bla a ona ze by mi ji klidne mohli dat a VTOM jsem zacal povidat to co tady nekde pise par radku nademnou, ze bych se proti tomu odvolal a ze by urcite nejakej jejich "nadrizenej" by to semnou resil a ze podle mne jako duvod odmitnout vypovedet je dobrej argument proc bych vubec neprisel a vtom oni zvetrily, ze asi nejsem uplne blbej a uz se semnou bavili normalne :-)
Spis jsem teda nevidel i kdyz jsem chtel a budou to resit dal. Co me podle Vas cca ceka?? Oni furt ze mne mely prdel, kvuli tomu odmitnuti a ze by to udelaly jinak a ze jsem blbej, tak nwm

EDIT: LIDI, nemuze prece stacit jedna vypoved ne? Ja vim ze driv jste mi tu psali, ze u policajtu to je jasny, jejich slovo je vic ale u normalniho cloveka? Fotku me jak neco vyhazuju nemaj, nemuzou a uz vubec ne na tom miste "nalezu" tech gum

Diky za odpovedi)