Cikus dekuji za odpoved.
1) Ano, rychlost byla prekrocena, jenomze opet tunelove snizeni rychlosti ze 70 na 50, v obdobi kdy na tom MHMP vydelaval miliony (nekde jsem cetl, ze udelal v danem mesici, jak dostalo pokutu i moje auto, 12 mil. Kc). Snizeni provedeno mezi tunelmi a na relativne kratke vzdalenosti. A to mne stve, proto jim to nechci dat zadarmo a neco se i priucit.
2) Trochu se v ty pravnicke hantyrce az tolik nevyznam a snazim se co nejvice nacerpat z tohoto skveleho fora.
- tych 5 dni mi prislo neskutecne malo, ale dekuji za odpoved.
- na druhou stranu, chapu asi i uredniky, jenomze, kdyz uz neco delaji, tak poradne. Nevim jak vas, ale mne by to zakaznici pekne spocitali za takovou "prezentaci" a kvalitu.
- ctu forum uz poslednych par dni, a musim rict, ze se co to lepi na mne, ale nekdy je tezke detailne pochopit o cem je rec - ta pravnicina je v skutuku o slovickach a detailech

Ted jen pro ujisteni (forum skutecne ctu a snayim se najit to nejduleyitejsi na aplikaci v mem pripade).
Jako prvni vec, kt. jsem dostal byl odpustek. Samozrejme ignorace.
Ted mi prisla vyzva. Tych 5 dnu mi je uz jasnych. Tych 60 dnu, se mi pocita od data doruceni vyzvy, nebo je to od data namereni v tunelu? Jde o to, jestli jim reagovat to tych 5 dnu, nebo to nechat vyhnit 60 dnu, a pak cekat dalsi zpravicky.
Diky vseem
netakjo