Realna zkusenost- tu mam asi jako vetsina lidi tady. Po pochopeni, ze na miste policajt nedostane ani korunu, je tento v soku. Pak zacne vyhrozovat a slibovat. Pak rekne vzteky "tadytopodepiste". Pak je znova v soku, kdyz to zacnu cist. Pak jsem ji preskrtal jeji skrtance, dopsal tam svedka (manzelka) a muj nahled na vec. Policajtka pak odesla s vyrazem, ze si me poda; zadny doklad totoznosti netreba. Naoplatku pak nekdo jinym pismem zfalsoval zaznam o prestupku a dopsal tam policajtky na miste pritomneho kolegu.
Co planuju do budoucna- jednak se asi trosicku odvazu ohledne meho vyjadreni, uz mam promysleno, co jim tam namaluju. A pak jsem se chtel zeptat, zda mate nekdo zkusenost s uvedenim deti jako svedku? Deti prece nelzou! A deti nemaji ani zadny doklad... Uz jsem to svym potomkum snad dostatecne* vysvetlil a pro priste je hodlam uvest za svedky. Co na to policajt? Co na to spravni organ? Je to nekde osetreno?
* Do skolky/skoly chodi na osvetovou cinnost PaChove. Nejdrive jsem vahal, ze v ten den nebudu synatory poustet z domu. Ale co mi tak vypraveli, na co se oni a spoluzaci ptaji a reakce PaChu na dotazy, tak se tam naopak asi pujdu podivat i ja