Pokud chcete přesný návod, jak to nedělat v DKnL, tak koukněte na nejaktuálnější rozsudky ve sbírce NSS, odhadem 2/3 věcí, co řeší okr. soud HK, jsou v laskavé péči nejmazanějšího advokáta páně Kocourka, LL.M. ft. MC Topol.
Z vlastní zkušenosti a bez asistence justice jsem si ověřil, že nezabírá ani argumentovat tím, že hrabou ex-post do důkazního materiálu-rozkostičkovávají spolujezdce. Je to ruční práce-měl jsem víc portrétů v různých pozicích vůči středové čáře a vždy to sedělo přesně na spolujezdce.
Kdyby se mi v Lipnici, na Dehtově a v Choustníkáči dařilo víc, asi bych to zkusil dotáhnout dál, ale zvolil jsem z kraje takovou procesní taktiku, že bych to nerad rozmazával před soudní stolicí
Co ale - alespoň pro věci před 1.7.2017 - fungovalo spolehlivě byla osoba vzdálená v místě, odkud se nic nevrací.
Jinak jako poučení z krizového vývoje zkuste objet na začátku a na konci ten měřený pruh. Aplikuji již od minulého léta a zatím ticho po pěšině.
Ikdyby to měřilo a fotilo v protisměru, tak by se obhajoba dala nejspíš postavit na technické nezpůsobilosti zařízení měřit takto..
Přeji hodně kilometrů v mikroregionu Podzvičínsko bez fotek
H.
Odesláno z mého Lenovo YT3-X90L pomocí Tapatalk