Ahoj lidi, je to pár dní, co mi přišla výzva k zaplacení výpalného, jen nastíním svůj případ:
1. mé auto jednoho hezkého dne stálo tam, kde sice mohlo, ale nemělo za předním oknem parkovací lístek (pravda, on asi ani nebyl zakoupený - nikde v autě jsem ho nenašel, ani zapadnutej třeba pod sedačkou

)
2. pak jsem šel takhle náhodou kolem, vidím své auto a s údivem hledím za stěrač, kde byl přilíplej "žluťásek"
3. protože jsem měl u sebe - čistě náhodou - náhradní klíče od auta, "žluťásek" putoval už nevím kam, asi do koše, nebo do kalhot a nebo snad později skončil jako náhrada za toaleťák (určitě jsem ho ale před použitím řádně promuchlal, aby byl jemnější... leta praxe z dob "za komára"

) ), už nevím

4. čekání, co se bude dít
5. cca po 1,5 měsíci přišla "výzva" (přikládám scany), kterou jsem si vyzvedl tento týden
za 6. a to je velice důležitý bod... nalezl jsem tyto úžasné stránky a teď věřím, že mi někdo poradí jak dál postupovat?
Je pravda, že to můžu jít a zaplatit, ale když se nad tím vším tak zamyslím, nad celým tím systémem atd., tak už mě nebaví bejt poslušná ovečka, která jen cpe výpalný, aby to někdo další dostal na dávkách atd.
Děkuji moc za radu