30kmhcz

Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

>>DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: ČTOU TO TADY JAK ÚŘEDNÍCI, TAK POLICIE. Neuvádějte nic, podle čeho by protistrana mohla dovodit, o jaký případ se jedná. Jak na to? Pojďte >>sem<<.

Autor Téma: Zbytkový alkohol 0,32  (Přečteno 1901 krát)

enzym

• hard core 30kmh.cz
    • Zobrazit profil
Re:Zbytkový alkohol 0,32
« Odpověď #30 kdy: 20 Července 2016, 10:48:42 »

Z důvodu obezřetnosti bych se držel spíše aktualizovaného vzoru podle připomínek pana hh https://www.30kmh.cz/index.php?topic=2754.msg31704#msg31704 . Jinak píši +, orientujete se rychle a správně.
« Poslední změna: 20 Července 2016, 10:52:36 od enzym »
IP zaznamenána
Varování: pokud jsou v příspěvku rady a názory k procesním postupům a taktikám, berte je s velkou rezervou. Jsem technik.

fu

• hard core 30kmh.cz
  • Lidem bez naděje se lépe vládne.
    • Zobrazit profil
« Odpověď #31 kdy: 20 Července 2016, 10:54:48 »

Jestli měření proběhlo opravdu v 10:05:23 a 10:10:22, tak (o sekundu) nebyl dodržen interval min. 5 minut, takže výsledek zkoušky nelze použít jako důkaz. Mám ale dojem, že dragery sekundy netisknou (i když to třeba může být nějaká jiná verze či firmware). Nějaké pokusy o diferenciální diagnózu provedenou příslušníky gangu PaCh, kteří jsou rádi, že s odřenýma ušima dali či nějak zfixlovali maturitu, netřeba brát příliš vážně.

Je vubec drager certifikovan, jako meridlo merici cas a ma k tomu merici protokol?   ;)
IP zaznamenána
„Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ – Benjamin Franklin

2M

• hard core 30kmh.cz
    • Zobrazit profil
« Odpověď #32 kdy: 20 Července 2016, 11:10:42 »

S tím spisem bude problém protože to nemám úplně nejblíže a písemně se obávám že bych nestihl odvolací lhůtu.  Ale zkusím jej v průběhu pondělí získat ale do té doby bych chtěl být nějak připravený, protože nechci promeškja lhůtu na odvolání.

Můžete zkusit síť nahlížečů do spisu a dát plnou moc někomu kdo to má blíž.. https://www.30kmh.cz/index.php?topic=2139.0

Ale spis je na vypracování odvolání nutný.. už vícekrát tu obviněný při popisu řízení zapomněl nebo vynechal z jeho pohledu detail, ale ten detail byl klíčový pro strategii obhajoby.
IP zaznamenána

mala.panda

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #33 kdy: 20 Července 2016, 17:18:44 »

drager 7510 sekundy tiskne , teď tady mám jeden lísteček před sebou
IP zaznamenána

Behemot

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
    • HW World
« Odpověď #34 kdy: 20 Července 2016, 22:14:32 »

Nechci rýpat, stejně Vám neumím pomoci, ale uvědomte si, o co hrajete. Rady, přiměřené kvalitě a kvantitě podkladů jste dostal, pravděpodobně nikdo nic dalšího převratného bez spisu a audiozáznamu nevymyslí. Nějak nejde mi do hlavy, že jste na dobrou radu kamarádů v zájmu úředníka cestoval nikoli "úplně nejblíže" a ve vlastním zájmu na stejnou vzdálenost najednou cestovat nemůžete.
Jak vždycky říkám, když je blbá hlava, trpí celý tělo. No tak jestli chce, čemuž vše nasvědčuje, tak bude půl roku šmajdat pěšky. To je lautr to samý jako tohle http://dfens-cz.com/dusanova-volba-666-edition/
IP zaznamenána
STICKERS-CZ - nekonformní samolepky a placky

adamzbyt

• Zobrazit profil
« Odpověď #35 kdy: 26 Července 2016, 12:15:39 »

Tak jsem byl včera pro kopii spisu a přikládám v příloze. Nedával jsem sem to potvrzení o kurzu že s tím ty dva páni policajti umí.
IP zaznamenána

Číkus

• hard core 30kmh.cz
    • Zobrazit profil
« Odpověď #36 kdy: 25 Srpna 2016, 02:55:32 »

Jestli měření proběhlo opravdu v 10:05:23 a 10:10:22, tak (o sekundu) nebyl dodržen interval min. 5 minut, takže výsledek zkoušky nelze použít jako důkaz. Mám ale dojem, že dragery sekundy netisknou (i když to třeba může být nějaká jiná verze či firmware). Nějaké pokusy o diferenciální diagnózu provedenou příslušníky gangu PaCh, kteří jsou rádi, že s odřenýma ušima dali či nějak zfixlovali maturitu, netřeba brát příliš vážně.
To je vyloženě zákeřné. Klobouk dolů.
IP zaznamenána

adamzbyt

• Zobrazit profil
« Odpověď #37 kdy: 14 Února 2017, 14:46:01 »

Dlouho jsem nic nepřispěl a tak doplním co se aktuálně děje. Díky HH jsem podal doplněné odvolání na KÚSK 10/2016 a doposud bez reakce. Tudíž stále čekám co se bude dít. Až něco příjde hned sem hodím.
IP zaznamenána

mila6032

• Administrator
    • Zobrazit profil
    • www.osbid.cz
« Odpověď #38 kdy: 14 Února 2017, 18:29:11 »

A čekat ještě chvilku budete :) Z KÚ Středočeského kraje se odpovědi dočkají jen vyvolení jedinci. Jednoho dokonce osobně znám. Ale skutečně pouze jednoho. Působí zde pod nickem "kdo" a opravdu je hrdým majitelem rozhodnutí z tohoto domu hrůzy, který před lety fungoval jako základní škola, kterou jsem navštěvoval. Ač jsme určitě nebyli škola  géniů, tak od chvíle, kdy žactvo nahradili úředníci, produktivita i kvalita výstupů významně poklesly. Mně osobně tam teď leží cca 10 případů. Zatím u všech ticho po pěšině. A to jsou tam už poměrně archivní kousky. Určitě tím nechci říct, že máte vyhráno a že se už nikdy nikdo neozve. Třeba se nějaký úředník utrhne ze řetězu a zrovna na Vašem případu bude chtít napravit všechnu nespravedlnost světa, ale asi bych se kvůli tomu hrůzou ze spaní nebudil.
IP zaznamenána

opas

• hard core 30kmh.cz
  • Carpe diem quam minimum credula postero.
    • Zobrazit profil
« Odpověď #39 kdy: 14 Února 2017, 19:50:35 »

Z KÚ jsem také jedno rozhodnutí dostal. Vyhověli odvolání během jednoho měsíce. Ale nešlo o auta ale o střelbu ostrými.
IP zaznamenána

mila6032

• Administrator
    • Zobrazit profil
    • www.osbid.cz
« Odpověď #40 kdy: 14 Února 2017, 20:27:55 »

Jo jo, nedopravní věci vyřizují celkem rychle. A nebo je potřeba úředníka odboru dopravy také motivovat střelbou :D To jsem zatím nezkoušel.
IP zaznamenána