I samotný SMF mě upozorňuje: Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny. Zvažte prosím založení nového tématu. Ale protože nečinnost nebyla na mé straně, ale na straně úřadu, tak budu pokračovat v tomto historickém vláknu. Pokud by měl admin pocit, že to opravdu patří do nového tématu, tak prosím o založení.
SO od července nereagoval. Jen rozjel další sprdel proti parkování na chodníku. A vyčkával jak se kraj postaví k druhému odvolání proti zamítnutí námitky na podjatost tajemníka a všech jeho podřízených od nového starosty. I když subjektivně byla ta druha tajemníkova obhajoba horší než ta první, tak ji kraj podržel a námitku na podjatost zamítl. Tu novou sprdel jsem řešil pouze nahlédnutím do spisu, uvedením, ať si odpovědná soudružka zkopíruje veškerou argumentaci z předchozích parkovacích sprdelí (ekologický aspekt - šetříme papír) a zaprotokoloval jsem chybějící obsah spisu.
Před 12 dny přistál ve schránce lísteček, že mám na podatelně radnice dopis. Protože jsem pracovně a rodinně zaneprázdněný, tak mi včera dopis přistál ve schránce. Aspoň toto musím úřadu přičíst k dobru, dopisy po uložení vhazuje do schránky a nemusím tak znovu chodit nahlížet do spisu.
V dopisu bylo rozhodnutí. 26 stránek hustého textu, dámy si dali práci a mé grafomanské výplody opsaly (a nebo mají fungující OCR). Každopádně je to rozhodnutí za všechny tři sprdele najednou (5xparking, 1xStarýVestecMýtné, 1xparking) - je toto možné a správné?. Ještě jsem neměl čas to přečíst. Sečetli pokutičky za všechny tři sprdele, podělili bulharským koeficientem a napařili jen jeden poplatek za vedení sprdele. Takže ve finále to mám za 3,5 litru. Původní sazba by dělala 2500-5xparking + 1500-Vestec + tuším1000-1xparking + 3x1000 za sprdele - takže výsledná sleva dělá víc jak 50% - bejt ovečka tak nad akční cenou zaplesám, takhle si celý tlustospis přečtu a sepíšu odvolání. Když nic jiného, tak se aspoň procvičím ve slohových cvičeních. Pokud by měl někdo zájem o poskytnutí pomoci, případně o studijní materiál, mohu anonymizovanou verzi rozhodnutí poskytnout.
A pokud by to někoho zajímalo, pokud vše dobře půjde, tak 18.4. nastupuje fasádnická firma na rekonstrukci.