Zdravím přátelé, tak jsem byl dnes na úřade pro spis, níže přikládám

a mé otázky:
1) Nenašel jsem ve spisu nějaký seznam toho, co se v něm nachází a ani datum, kdy byla jaká část do spisu dána, je to chyba, která se dá napsat do odvolání?
2) V druhém dopise mi bylo napsáno, že se mám dostavit mezi 3.5.8 po předchozí telefonické domluvě. Dně 5.8 jsem tedy zavolal na úřad, že bych se tam stavil a bylo mi sděleno, že ne a že abych přišel 15.8. Dne 9.8 jsem se vyboural na kole, měl jsem podezření na lehký otřes mozku a že mám být minimálně týden v klidu a dne 15.8 v 7:34 se dostavit na kontrolu. Jako na potvoru dne 15.8 v 8:00 mělo být seznámení se s podklady. V e spisu je psáno, že jsem se měl dostavit mezi 3-5.8 a poté 15.8 a že v termínu od 3.5.8 jsem byl mimo ČR a 15.8 jsem se nedostavil a nedodal omluvenku - ani jedno z toho není pravda. Po kontrole u lékaře jsem zavolal na úřad, že jsem měl nehodu, že mám potvrzení a že mám být týden v klidu, tak jestli by to nešlo přesunout. Bylo mi zděleno, že mám smůlu a že je to nezajímá. LZE TO POUŽÍT V ODVOLÁNÍ?
3) V ověřovacím listu je u kolonky VLASTNÍK a ZÁKAZNÍK nějaká firma, neměla by to provozovat MP nebo alespoň dané město? Lze to nějak použít?
4) Prý byly učiněny nezbytné kroky ke zjištění řidiče, což mi jen samostatné poslání výzvy a složenky nepřipadá jako nezbytné kroky, kde je příkaz na udání řidiče? Lze jim to omlátit o hlavu?
5) a nyní ROZHODNUTÍ - bylo mi doručeno dnes tím, že jsem si vzal kopii spisu, kde rozhodnutí je také nebo mi to bude doručeno ve čtvrtek až si pro to zajdu na poštu? v rozhodnutí se píše, že je přiložena složenka, což tady žádná není, tudíž chybí jedna část, co kdybych to chtěl náhodou zaplatit?
6) Komu poslat odvolání? Tomu samému úřadu a oni si to už nějak předají?
7) Nějaké další návrhy, které bych mohl dát do odvolání? Budu velice vděčný za všechny rady