30kmhcz

Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

>>DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: ČTOU TO TADY JAK ÚŘEDNÍCI, TAK POLICIE. Neuvádějte nic, podle čeho by protistrana mohla dovodit, o jaký případ se jedná. Jak na to? Pojďte >>sem<<.

Stran: 1 ... 8 9 [10]

Autor Téma: Vzkazy administrátorům  (Přečteno 181010 krát)

2M

• hard core 30kmh.cz
    • Zobrazit profil
Re:Vzkazy administrátorům
« Odpověď #135 kdy: 11 Srpna 2018, 20:26:53 »

V přístupné sekci odkaz na nepřístupnou sekci ? 

Stane se.. už se mi to taky povedlo..
když přístup máte tak to téma normálně vidíte a vypadá stejně jako ostatní.. a pak třebas spěcháte a nebo to zapomenete zkontrolovat.. a je to tady  :)
IP zaznamenána

Jezevec

• Zobrazit profil
« Odpověď #136 kdy: 26 Listopadu 2023, 20:16:29 »

Jelikož nikdo z nás administrátorů nemá zvlášť pokročilé zkušenosti s nastavováním webfóra, uvítáme veškeré náměty uživatelů na změny v jeho nastavení, upozornění na chybné nebo nevhodné settings. Rádi bychom, aby fórum bylo pro běžného uživatele nastaveno co nejkomfortněji. Za příspěvky děkujeme.

Dobrý den,
v ověření přispěvatele je jeden z povinných údajů
"kolik nohou (ČÍSLOVKA) má dohromady pět policistů"

Když jsem zaslal jedinou možnou odpověď, tj. "deset", byl jsem označen za vetřelce a poloopici.
Přitom počet 10 lze ČÍSLOVKOU  VYJÁDŘIT POUZE SLOVEM "DESET"
Číslovka je SLOVNÍ druh, tedy vyjádření čísla SLOVY.

To, co je ověřovačem považováno za správnou odpověď. tedy "10" je ČÍSLO.
(Poznámka: není to ani ČÍSLICE, jak je také často v těchto případech omylem používáno, Číslice jsou jen ZNAKY  0, 1, 2,   až 9)

Návrh řešení: slovo "číslovka" nahradit slovem "číslo".
IP zaznamenána

sennheiser

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #137 kdy: 26 Listopadu 2023, 21:12:06 »

Možná je to záměr proti botům a všemu, co nemá logické uvažování ( úředník, policajt...)
Úplně vidím úředníka, jak tam napíše deset a ono chyba.. tak zkusí devět.. pak pět..pro jistotu jedenáct a nechá toho.
Ti zvídavější si nechají poradit uklízečkou a to jsou pak ti vetřelci..
IP zaznamenána

Jojoba

• Zobrazit profil
« Odpověď #138 kdy: 12 Února 2024, 09:45:51 »

Se omlouvám, jestli jsem jen více vystresovaný.....v posledních týdnech se mi vícero autorů, spíše novějších a typu Rudolf321, jeví poněkud zmatečných. Jakože buď trollové nebo něco jako AI . Jejich vyjádření většinou nezvládá moje IQ - neumím číst/chápat nebo jde o příliš odborná vyjádření skvělých myšlenek. Setkal se s tím také někdo ?
Dalo by se to ošetřit třeba přes "síto" jako databázi s prvním přihlášením/identifikací pomocí např. bankovní identity ? To by asi narazilo na osobní údaje....?
IP zaznamenána

hořčík

• -exot-
    • Zobrazit profil
« Odpověď #139 kdy: 14 Února 2024, 22:46:34 »

xx
« Poslední změna: 26 Února 2024, 15:25:20 od revell »
IP zaznamenána

Jojoba

• Zobrazit profil
« Odpověď #140 kdy: 23 Února 2025, 11:17:33 »

Taknějak paranoia pokračuje ....... se mi zdá v poslední době, že roste počet příspěvků/dotazů autorů zejména s jen několika málo dosud příspěvky, které mi připadají jako zaplevelující nebo ověřující stav protisystémových odborných znalostí za účelem vylepšování  firewalu ouředníků ....... něco jako optimalizace projektu obstrukt  SO  .....
IP zaznamenána
Stran: 1 ... 8 9 [10]