Ano, existuje varianta, ze ktere po par radcich vznika bolehlav, motolice a je realne riziko epileptickeho zachvatu ......
Milos by k tomu vedel vic 
Narážíš na to slavné odvolání, kde můj vypilovany velevýtvor znásilnil a zohavil nejmenovaný Š.R. fontem jménem "Mistral" o velikosti "8", vytiskl, zmackal, vyzehlil, naskenoval otocene o 90 stupňů(takže to na tom papíře bylo na sirku) a pak to celé ještě pootocil o dva stupně doleva? Já tenkrát přečetl asi odstavec a rozbolela mě hlava. Dodnes mám hluboký respekt k paní bakalarce která těch 15 stran prelouskala. Pak jsem na ten text ještě zpětně narazil a nedal jsem ani stránku. A to jsem byl autorem.
Každopádně ani tato sada na vítězství nestačila a paní bakalarka rozhodla v neprospěch. Btw to byla ta stejná paní, která nedavno shodila odvolání jkrausovi a i "kvalita" argumentace byla stejná. K soudu tenkrát nedošlo a já si tím připsal svou čtvrtou prohru.
Jinak si vzpomínám ještě na dvě "mistralova" odvolání. Jedno pražské skončilo prekluzi a jedno pardubické kraj vrátil a tato kauza prekluduje za dva dny.
Tímto zdravím pana Kantůrka. To víte pane, nejste sám, kdo ví jak se ta hra hraje. Tak příště lépe a radostneji.