Čau,
můžete mi prosím poradit? Jedná se o rychlost, ale v počátku bych rád pořešil nesrovnalosti s předvoláním. Přišlo mi předvolání k jednání v přestupkové věci, které nebylo úplně profi - předvolání bylo na neděli. Když jsem se tam jel ze zvědavosti podívat, ukázalo se, že nesedí ani adresa. Z tohoto neuskutečněného "jednání" jsem si odvezl pobavení a fotografii s časovým záznamem. Nicméně hned v úterý na mě čekala další obsílka. Tu jsem převzal 10. den a je v ní opět předvolání. Tentokrát už v úřední den, ale adresa je stále stejná. Cituji včetně pravopisných chyb: Vyzýváme Vás, aby jste se dostavil k ústnímu jednání, které se uskuteční dne *datum* v budově Městského úřadu v *město*, *adresa, na níž se nachází budova na prodej*. Zajímají mě Vaše názory jak se k tomu postavit. Je směrodatné, že zmiňují budovu MÚ nebo je určující adresa ? Upozornit je na to a vyžádat si řádné předvolání ? Nebo je hned nařknout z podjatosti, protože maří správní řízení a chtít po nich náhradu nákladů ? Za každou radu ohledně strategie budu rád a samozřejmě vás neochudím ani o anonymizované lejstra. Díky za rady a názory.