Tak magisrát se na tohle místo asi vyloženě zaměřuje, údajně tam byl nějaký smrťák nebo co, a tak dost zrychlili jednání - už jsem ve správku. Krátké shrnutí, detaily ve spise. Mám (mají) v tom hrozný bordel...
- údajný přestupek spáchán 25.3.2015 v 14:15 (přestupek A)
- směr Novodvorská
- rychlost údajně 79 na 30
- 18.4.2015 doručena (poslali do DS 9.4., "převzal" jsem 18.) výzva, ignorováno
- druhý přestupek spáchán ten samý den v 16:20 (přestupek B)
- opačný směr
- rychlost opět 79 na 30 (aspoň je vidět že se pachatel fakt snaží

)
- poslali do DS 8.4., převzal jsem také 18., doručeno fikcí tedy 17.4.
Obojí jsem smaozřejmě ignoroval.
- 24.4.2015 byl odložen přestupek na základě toho, že správní orgán nezajistil totožnost sprostého podezřelého. To je mi dost divné, když se údajný přestupek stal 25.3.2015, jak to můžou odložit po 30 dnech? Nemají náhodou plně využít těch 60? Jak se toho dá využít?
- rovnou 24.4.2015 poslali i příkaz o uložení pokuty, ten jsem přes DS "převzal" 4.5.2015, chtěli 10.000 Kč + 1.000 Kč náklady
- využili tam jakési předchozí skutečnosti (

) z 8.12.2014, římž si potvrdili že jsem provozovatel vozidla, ale to je asi jedno
- 12.5. jsem v řádné lhůtě podal odpor a požádal o spis
- 24.5. mne vyrozuměli, že se mohu vyjádřit před vydáním rozhodnutí, a to 22.6.2015
- dnes přišel spis
Prosím o pomoc, jde už o nemalý fiannční obnos a takhle daleko jsem se nikdy předtím nedostal - VŠE ostatní v Praze již dlouhodobě bez problémů ignoruji. Mám tu něco načteno, ale nevím, co by v tomto případě bylo ideální - chtěl jsem původně tvrdit že nehoda, ale v jiném vlákně bylo tvrzeno, že vzhledem k formě měření (krátká indukční smyčka) to neprojde, což nevím proč. Každopádně nevím, co teď, jestli cizince, a jestli ještě pořád stačí jen poslat nějakého vykuka mimo EU, který se nikdy neozve, a stát si za tím že řídil on, nebo jak...
Nedaří se mi nahrát soubor jako přílohu, tak sdílím přes OneDrive:
https://onedrive.live.com/redir?resid=F71B5B873B27B4CC!74241&authkey=!AEkZVL3eszyCDIE&ithint=file%2cpdfDíky!