30kmhcz

Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

>>DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: ČTOU TO TADY JAK ÚŘEDNÍCI, TAK POLICIE. Neuvádějte nic, podle čeho by protistrana mohla dovodit, o jaký případ se jedná. Jak na to? Pojďte >>sem<<.

Autor Téma: Mám před odvoláním na kraj za "neuposlechnutí výzvy" k zastavení  (Přečteno 41 krát)

Viro

• Zobrazit profil

Myslel jsem, že to dám, ale neudžím nervy na uzdě a dělám zbytečné chyby. Tím nejsem způsobilý čelit osobně fízlům a úřednictvu. No, moc jsem si nepomohl a tak bych se chtěl zeptat, zda máte někoho, kdo by se tématu chopil (zastupoval), klidně právníka. Na webu jich je halda, ale nerad bych si naběhl na zlatokopa, co mě nechá ve štychu. Hrozí mě 7000,- a zákaz řízení na 4 měsíce. A to je stěžejní problém, bez auta se ani nedostanu do práce. A to jen za to, že nebyli policajti schopni ani ochotni mě doručit výzvu k zastavení a "hnal" jsem je za sebou 4,5km, než mě přišlo divné, že furt blikají a nepředjíždí. V zrcátkách jsem opravdu neměl šaNCI JEJICH NÁSPIS PŘEČÍST. aLE TO SPRÁVNÍMU ORGÁNU BYLO JEDNO. Výzvu megafonem jsem slyšel, až když jsem ve vsi zastavil.
Děkuji za každé doporučení.
IP zaznamenána

Zox

• Zobrazit profil

Tak pro začátek by bylo nejlepší nahrát sem anonymizované rozhodnutí SO1.
IP zaznamenána

kdo

• hard core 30kmh.cz
    • Zobrazit profil

To jste jako hlavní administrátor tohoto fóra, pan frantisek. Ten taky ujížděl policii někdy před pěti lety smrtící rychlostí 40 km/hod. asi 5 km. Byl to tehdy čistý WIN. Tyhle případy se většinou dají vyhrát, ale je otázka, co se ve Vašem řízení doposud stalo.
IP zaznamenána