30kmhcz

Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

>>DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: ČTOU TO TADY JAK ÚŘEDNÍCI, TAK POLICIE. Neuvádějte nic, podle čeho by protistrana mohla dovodit, o jaký případ se jedná. Jak na to? Pojďte >>sem<<.

Autor Téma: Blansko Lažánky, 53km/h  (Přečteno 2072 krát)

mhepp

• Zobrazit profil
Blansko Lažánky, 53km/h
« kdy: 19 Ledna 2026, 14:34:00 »

Zakládám téma pro další smrtelný přestupek. Zatím tu máme výzvu.

Takže časová osa:
  - půlka prosince 2025 údajný přestupek
  - půlka ledna doručení výzvy

Jedná se o smrtelných 53km/h. Takže udání řidiče je samozřejmostí. Tentokrát to zkusím s nějakou tou udičkou, zatím bez detailů zde.

Lažánky jsem tu našel jen jedny, LOST na odvolání provozovatele, které dle mého neobsahovalo moc reálných argumentů. Z dalšího hledání mi Blansko přijdou jako docela zmrdi. Jaké máte zkušenost?

Edit: je zajímavá specifikace úseku - mezi domy čp 159 a 177. Z toho by se dalo možná něco vytěžit.

« Poslední změna: 19 Ledna 2026, 14:36:03 od mhepp »
IP zaznamenána

Číkus

• hard core 30kmh.cz
    • Zobrazit profil
Re:Blansko Lažánky, 53km/h
« Odpověď #1 kdy: 19 Ledna 2026, 15:06:38 »

Nemohl jste to vzít tudy? Ta trasa je beztak kratší (mapy tvrdí něco jiného, chtělo by to místní šetření), takže by to nakonec vyšlo třeba na 50 km/h.
IP zaznamenána

mhepp

• Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: 19 Ledna 2026, 15:18:30 »

A tak já nevím kudy to ten řidič vzal. A za spisu to taky nebude zřejmé.

Asi hlavně napíšu, že chci, aby mi poslali fotky, protože v dopise nejsou a jsou jen na serveru, který je provozován nějakým eseróčkem.
IP zaznamenána

mhepp

• Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: 27 Února 2026, 10:26:34 »

BK nelení, dnes Jinij Občanuk (ne)dostal dopis - dopis je s pozn 1, takže nic. Každopádně je to první výzva, takže stejně ignore.
IP zaznamenána

anipenny

• Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: 27 Února 2026, 18:30:20 »

Zdravím, dopisy s poz. 1. bez řádného zdůvodnění úřadem by neměla projít. Já s kundama z Valmezu, kteří mi poslali takové dopisy tři celkem dost bojuju, zatím je to u ombudsmana, na krajském soudě v Brně a pro jistotu jsem zahltil tímto problémem i KÚ Zlín. Nedělám si žádné iluze, ale ať si valmezáčtí zmrdi alespoň trochu užijí zábavy s vysvětlováním. Omlouvám se za vulgarity, ale toto je pro úředníky z Valmezu ode mne ještě lichotka. Přeji hezký víkend  ;D
IP zaznamenána

mhepp

• Zobrazit profil
« Odpověď #5 kdy: 30 Března 2026, 11:19:18 »

Blansko jede. Neznamij Piratovič tu má druhý dopis. Opět s pozn. 1. Asi se proaktivně přizná. Nebo máte jiné doporučení?
IP zaznamenána

anipenny

• Zobrazit profil
« Odpověď #6 kdy: Dnes v 07:06:36 »

Zjistil bych 106 důvod a potom klasika, stížnost tajemníkoví (ten zodpovídá za agendu). U mě byli tak urputní, že106 neustále zamítali a pak už se vůbec neráčili odpovídat. Tož stížnost na nečinnost, SO2 také mlžil, stížnost na MV no a teď je to u KS v Brně. Takže úředníček dokázal vzdorovat cca dva roky a já ho průběžně sral  ;D Tak nevím kdo si užil větší sradny. Thomasi, pokud mě tady stále šmíruješ tak ti přeji dobrý den. Zítra je 1.4. tak tě čeká překvapení, hra pokračuje! Omlouvám se za vsuvku, musel jsem pozdravit svého šmíráka co použil v Usnesení citace z fóra. Ale jinak pro naše: pozn. 1 je dobrý důvod do odvolání.
IP zaznamenána

anipenny

• Zobrazit profil
« Odpověď #7 kdy: Dnes v 07:08:00 »

OPRAVA: v textu má být SRANDY, dík za pochopení a přeji pohodový den
IP zaznamenána