Tak odpoved prisla blezkurychle.
Zaslano mi bylo:
- situaci skutečného provedení realizované stavby,
- majetkovou kartu stavby.
- zadny pasport
V odpovedi se pise, ze na pozemku je zelen.
Vsechny podklady davam do priloh. + Tam pridavam odpoved na minulou i soucasnou 106.
Odpovedi se ruzni. Ale podklady jsou stejne...
Nyni mam nekolik moznosti:
- Zeptat se na to, z jakeho rozpoctove skladby se hradi udrzba zelene na predmetnem miste a zda je v pasportu evidovano, kolik za to davaji. (mirne riskantni, ale nejspis to vyjde a pomuze to vykreslit situaci). (premyslim zda to udelat/nedelat)
- Doplnit odvolani o to, ze pasport je klicovym dukazem a ze SO1 nechape 9AS 15/2012-27. (zde resim, jestli to udelat uz nyni, nebo pockat az budu seznam s pasportem, pokud to udelam nyni, tak v pripade (i kdyz to nepovazuji za pravdepodobne), ze by ve spisu byl skutecny pasport bych si mohl uskodit - pokud to neudelam nyni, tak by SO2 mohl rozhodnout (i kdyz to opet povazuji za velmi nepravdepodobne, ale zvysuje to tu sanci) ze pasport neni pro tento pripad nijak dulezity a ze je tedy vse v poradku a to, ze jsem nebyl seznamen nevadi (i kdyz to by mozna bylo moje plus, protoze u soudu si myslim, ze bych musel vyhrat v tomto pripade))
- Poukazovat na to, ze odbor správy majetku pred resenim meho pripadu na zaklade stejnych podkladu odpovedel rozdilne a v nove odpovedi se snazi navodit dojem, ze se jedna o silnicni zelen (i kdyz to primo nezminuje), i kdyz v minule odpovedi rekl ze nevi, zda je dana cast pozemku soucasti mistni komunikace. A ze by mohlo jednat o spiknuti (takhle bych to uplne presne nepsal, vyrazne bych to zmekcil) a odpovedi odbory spravy majetku povazuji za ucelove). A ze je evidetni, ze se nejedna o pasport, pritom jsem se ptal konkretne na nej, pokud tedy pasport soucasti spisu je, tak mi odbor spravy majetku opakovane lhal a neposkytl dokument, o ktery jsem zazadal. A ze vzhledem k lisicim se odpovedi povazuji za mozne, ze skutecny pasport maji (taky jim to uklada zakon) a ucelove jej predemnou taji.
- Nevim, jestli se je snazit jeste nejak vic pritlacit ohledne toho pasportu, zeptat se jich, zda v minule odpovedi mi zaslali pasport vydeny dle paragrafu 5 te vyhlasky? (kdyz na ne budu tlacit, tak by ho jeste mohli najit a kdo vi co tam bude, ted mi ho 2x neposkytli).
Nova odpoved: _osm_vedouci.pef
Stara odpoved: P...pdf
Pokud nekdo napisete, jak to vidite vy a co byste mi poradili, tak budu rad.
EDIT:
SKM_C251i25121517041.pdf pred zvrejnenim odstranen