30kmhcz

Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

>>DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: ČTOU TO TADY JAK ÚŘEDNÍCI, TAK POLICIE. Neuvádějte nic, podle čeho by protistrana mohla dovodit, o jaký případ se jedná. Jak na to? Pojďte >>sem<<.

Autor Téma: Dobruška  (Přečteno 579 krát)

mikeman

• Zobrazit profil
Dobruška
« kdy: 25 Září 2025, 15:38:22 »

Zdravim. Provozovatel prasil v Dobrušce a přišla mu výzva na 500 za 58 kmh. Provozovatel par dni pred koncem 60 denni lhůty nahlásil ze jsem mel auto v tu dobu já a přišla mi výzva k podání vysvětlení. Dopis se na chvíli zasekl ve schránce a ted zbývá par dni do uplynutí lhůty k podání vysvětlení. Plan byl začít řešit strategii po doručení dopisu, ale nepocitalo se s tim ze si polezi ve schránce.  Chtěl jsem podat vysvětlení ve smyslu ze jsem řídil. A pak řešit dál, ale pak jsem zjistil ze za vic nez rok co jsem situaci v bojišti nesledoval se toho asi dost změnilo, a ted si nejsem jist jak postupovat. Dle rychlé rešerše posledních témat si ted nejsem jist zda by nebylo lepší dopis k podání vysvětlení ignorovat. Je to tak, nebo je to blbosti?
IP zaznamenána

Hugo

• Zobrazit profil
Re:Dobruška
« Odpověď #1 kdy: 25 Září 2025, 22:19:53 »

Ano, ignorovat. Až přijde druhá výzva řidiči nebo to překlopí, ozvěte se.
« Poslední změna: 25 Září 2025, 22:38:39 od Hugo »
IP zaznamenána

mikeman

• Zobrazit profil
Re:Dobruška
« Odpověď #2 kdy: 31 Října 2025, 19:02:33 »

Tak dorazila druha výzva, chvilku si polezela ve schránce tak ted budu muset poslat odpověď co nejdříve, asi mail a potvrdit dodatečně. Co by ted bylo rozumně, přiznat se jen, nebo je jeste nejaka varianta pred tim? Nevim jestli ma smysl to sem fotit, řekl bych ze po zamaskovani osobních veci zbytek jen genetická výzva k podání vysvětlení. Odpovědět bych mel asi do dvou dnů nejpozději.
IP zaznamenána