30kmhcz

Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

>>DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: ČTOU TO TADY JAK ÚŘEDNÍCI, TAK POLICIE. Neuvádějte nic, podle čeho by protistrana mohla dovodit, o jaký případ se jedná. Jak na to? Pojďte >>sem<<.

Autor Téma: doporučení na advokáta  (Přečteno 292 krát)

éRooo

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
doporučení na advokáta
« kdy: 10 Září 2025, 20:56:00 »

Zdravím ve spolek,

dostalo se mi do rukou odvolání, které mi bylo v celém rozsahu zrušeno a potvrzeno rozhodnutí. Docela mě to nadzvedlo ze židle, rád bych názor soudu. Má někdo doporučení na slušného advokáta, se kterým má zkušenosti, že se věnuje tomuto tématu? Dříve jsem měl u soudu dvě věci, jedna vyhrála a o druhé se už asi ani nikdy nedozvím, tedy bych rád využil někoho nového a ověřeného.
Měl by někdo prosím návrh? :)
IP zaznamenána
In dubio pro reo

Behemot

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
    • HW World
Re:doporučení na advokáta
« Odpověď #1 kdy: 11 Září 2025, 11:22:10 »

pokud se jedna vo dopravni veci, tak je to dlouhodobe spatny...
IP zaznamenána
STICKERS-CZ - nekonformní samolepky a placky

éRooo

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: 11 Září 2025, 12:14:04 »

Tak samozrejme, ze vo dopravni veci.. Hledat tu pravni pomoc na spadla jabka od souseda by me tu nenapadlo:-)

Judr. Beran z autofora me napadnul, nemame nejake reference?
IP zaznamenána
In dubio pro reo

Behemot

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
    • HW World
« Odpověď #3 kdy: 11 Září 2025, 20:11:36 »

Dneska sem si úplně náhodou na něj bez přímé vazby na todle vlákno taky vzpomněl, kdysi jsem s ním neco konzultoval přes e-majl, ale nic dalšího. Pecák dělal hodně dopravní věci, ale je prej mimo provoz, dokonce tak že to pozastavil a ani se neuráčil informovat klienty (!!!!), který zastupuje u oudů. Fakt hezký.

Taky by se mi zrovna hodil, kraj si vytřel prdel ai s Helmutovým podnětem na přezkum, tak Helmut bude muset podat žalobu. Bylo by dobrý aby to podal teda nejakej zmocněnec, advokát by byl fajn, ale nemusí to být nutně hned avokát, je to „jenom“ správní soud, možná by stačil třeba nekdo jako Číkus? Jak se oudi staví k tomu, když nekdo zplnomocní třetí osobu (která není právník) k zastupování u ouda, jsou zkušenosti?
IP zaznamenána

dj-bobr

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: 12 Září 2025, 13:45:40 »

Když jsem před časem řešil možnou potřebu advokáta, když šlo o papíry, velmi dobrý dojem na mě udělal (ač jsem nakonec jeho služeb nevyužil) Mgr. et Mgr. Petr Jebas.
IP zaznamenána
automaticky mi tykejte, vykání je přežilá formalita

éRooo

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #5 kdy: 15 Září 2025, 11:59:55 »

S Jebasem mám nějakou nepřímou zkušenost, dohodil jsem ho kamarádovi a z mého pohledu by šlo teda trest minimálně o dost zmenšit, ale ono to bylo s kamarádem dost těžký, takže bůhví jak to bylo.. ale vzpomněl jsem na něj též. Krom Berana a Jebase tedy nikoho jiného moc neznám.. :/  každopádně děkuji za typ!
IP zaznamenána
In dubio pro reo

Behemot

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
    • HW World
« Odpověď #6 kdy: 25 Února 2026, 00:44:19 »

Zkusil sem teď Jebase oslovit s tím jedním nezákonným rozhodnutím (odškodnění za nesprávnej vouřadní postup/nezákonný rozhodnutí). Rovnou to vodmítl, že teď už dělá výhradně jenom vodkošdnění za nehody. Takže toho rovnou možno odškrtnout, nebude už mít zájem vo nic jinýho.

Njn, holt bližší košila jak kabát, to je celkem zlatej důl, stačí ono oblíbený, jak se po drobným drcnutí prohlásí, že píchá v krku, a hurá rejžovat chudáka, co mu to vopycajti přišili.
IP zaznamenána