30kmhcz

Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

>>DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: ČTOU TO TADY JAK ÚŘEDNÍCI, TAK POLICIE. Neuvádějte nic, podle čeho by protistrana mohla dovodit, o jaký případ se jedná. Jak na to? Pojďte >>sem<<.

Autor Téma: Ujetí od nehody?  (Přečteno 4093 krát)

PlusOne

• Zobrazit profil
Re:Ujetí od nehody?
« Odpověď #15 kdy: 29 Září 2025, 15:05:36 »

Jen pro oživení, na to v úvodním příspěvku avizované zářijové předvedení videa nedošlo, kvůli okolnostem, na které nemám vliv, jsem se praporčíkovi omluvil, a on mi "slíbil", že mě kontaktuje jindy. Dnes to zkoušel po dalším měsíci. Čekám, že mu nakonec dojde trpělivost, a dá to do správního... čistě ze zvědavosti, jaký smysl by z jeho strany mělo to auto teď fotit????
« Poslední změna: 29 Září 2025, 15:17:51 od PlusOne »
IP zaznamenána

PlusOne

• Zobrazit profil
« Odpověď #16 kdy: Dnes v 09:37:51 »

Update situace.

16.10. přišla Výzva pro provozovatele vozidla k podání vysvětlení, vyzvednutí do 3.11.2025.
Vyzvedával jsem dnes, tj. 30.10.
Měl jsem se dostavit k podání vysvětlení 24.10. - strojem času nedisponuji, takže co dál?
« Poslední změna: Dnes v 09:57:48 od PlusOne »
IP zaznamenána

medved

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #17 kdy: Dnes v 10:06:11 »

Kam prisla vyzva? Jak prisla vyzva? Od koho prisla vyzva? Z ceho usuzujete, ze vyzvednuti bylo do 3.11.2025? 
IP zaznamenána

Fogyn

• Zobrazit profil
« Odpověď #18 kdy: Dnes v 10:21:24 »

Kompletně ignorovat dokud nepřijde něco, co by stálo za reakci (Příkaz, Rozhodnutí, ..).
IP zaznamenána

PlusOne

• Zobrazit profil
« Odpověď #19 kdy: Dnes v 10:42:12 »

Kam prisla vyzva? Jak prisla vyzva? Od koho prisla vyzva? Z ceho usuzujete, ze vyzvednuti bylo do 3.11.2025?

Výzva přišla doporučeně na mou adresu (jakožto provozovatele vozidla - nepřevzato, uloženo na poště do 3.11.) z DI krajského oddělení PČR.
IP zaznamenána

medved

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #20 kdy: Dnes v 16:10:17 »

1) S PCR nemluvime. Ignorujeme.
2) Domnivam se, ze i pri predvolani na PCR plati fikce doruceni 10 dni. Takze pokud 16.10. byl prvni den, kdy byla zasilka pripravena k vyzvednuti na pobocce CP, doruceno bylo fikci 27.10.
3) Dal nic. Mic je stale na strane PCR.
IP zaznamenána