30kmhcz

Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

>>DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: ČTOU TO TADY JAK ÚŘEDNÍCI, TAK POLICIE. Neuvádějte nic, podle čeho by protistrana mohla dovodit, o jaký případ se jedná. Jak na to? Pojďte >>sem<<.

Autor Téma: Překročení rychlosti v obci o více než 40 km/h - potvrzení o zadržení řp  (Přečteno 3997 krát)

stanice35

• Zobrazit profil

Jestli to bylo tak, že někoho ve Vašem autě nejdřív změřili, pak se jim auto ztratilo z dohledu a následně zastavili Vás, tak přece nebudete pykat za někoho jiného.
IP zaznamenána

RozhodneNeRobinCizek

• Zobrazit profil

Jestli to bylo tak, že někoho ve Vašem autě nejdřív změřili, pak se jim auto ztratilo z dohledu a následně zastavili Vás, tak přece nebudete pykat za někoho jiného.

Díky

-Teď si ještě uvědomuju, že jsem vlastně ten den vůbec neřídil. Celý den měl auto svěřený kamarád, který mi je vzhledově velice podobný. Ovšem jsem si v autě nechal občanku, tak ji z nějakého důvodu předložil fízlovi, místo té jeho vlastní. Jak se timhle úřada může vypořádat?

Pokud je tahle cesta taky možná, tak hádám, že není vhodné se na úřade moc ukazovat, abych jim tam náhodou moc nezamotal hlavu. Může tam ten zadrženej řp odevzdat někdo jiný? Třeba člen rodiny?
IP zaznamenána

Fogyn

• Zobrazit profil

Jestli chcete rozporovat osobní ztotožnění fízlem tak popřeju hodně štěstí a poprosím kávičku... Těch 40 sekund mimo dohled může pomoct, ale taky záleží "za jaké situace". Na obchvatu při rychlosti 80+ asi těžko obhájíte, že někdo zastavil "někde", vy jste nastoupil, zase zrychlil, ... pokud to bylo v husté zástavbě a s fízly jste se naháněl v uličkách, tam by to šlo. Na rovné silnici ... těžko. Ale samozřejmě - písek do soukolí..
IP zaznamenána

RozhodneNeRobinCizek

• Zobrazit profil

Ok, touhle cestou se tedy nevydám.

Na takových 15-20 sekund moje auto zastavilo zde, v menší “koloně” aut, viz foto. Pak vidim a slyšim v dáli zamnou auto na majácích. Než se “kolona” hnula, fízlové už byli u mě. Tudíž výměna by šla obhájit, podle mě, ale fakt nevim.
IP zaznamenána