A IMHO odstranění vad podání se dělá opět podáním
To byla přesně moje úvaha, cokoli se tam oficiálně posílá, je podání. Už by to ale nemělo mít žádný vady, na který byl účastník zjevně upozorněn. Čili když to pošle na podatelnu e-majlem a pak ve lhůtě doplní, neměl by být důvod, aby to nevzali v potaz. Pokud se např. v odvolačce rozhodnou (což se děje skoro dycky) to poslat na kraj, i kdyby náhodou mezitím už spis odeslali, tak to k tomu doplní. Tazatel ale neuvedl, v jaké věci to podání je, tak tady kdo ví.
Co se týče toho posílání na e-majl, využiju toho asi v odvolačce, minimálně na popíchnutí, díky. Jedná se o jednu z tech sraček v rámci šlapek, bábě sem opakovaně řikal, aby si zajistila podněty z jinýho patra toho samýho baráku (když už jí to nepřeposlali kompletně), kde to leží ve spise, nevidím důvod proč to mám já posílat extra, to je snad její oruadní povinnost a měla by snad mít přístup ai elektronicky. Ale chcela to, že prej na e-majlu ai telefounu je aktivní a kdesi cosi, takže sem to zkusil. Netuším, esli vůbec to teda do spisu zahrnula, nebo ne (to nakonec není ani důležitý), ale můžu to využít k tomu, abych prokázal, jak nekompetentní, případně záměrně obstrukční tam jsou, aniž by účastníkům řízení poskytli jakoukoli nápomoc, což jim ostatně ai ukládá správní řád, a mně (zcela bez jakechkoli důkazů, přirozeně) do ROZHODNUTÍ píšou bláboly vo jakési aroganci a kdesi cosi. Je to mj. ta větev, jak sem tam požádal o úhradu nákladů řízení v podobě cesty, největší prdel v tom je, že v průběhu ÚJ, na který sem ani nebyl předvolanej, jenom neformálně pozvanej, se ze mně stal napřed svědek, aby opět beze slova se ze mne svědek odestal v momentě, kdy bábě došlo, že v ten moment by mi tech 6 tisíc uhradit MUSELI automaticky; takto si s tím vytřela prdel, že sem neprokázal škodu jako poškozenej, a tím pádem nemám nárok ani na todle. Tak si tady s oruadnickou svoločí žijem

Blbý pro ně je, že sem si odnesl ai ten papír, na kterým bylo natištěný, že svědek su. Takže je na tom pěkně povozím.