30kmhcz

Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

>>DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: ČTOU TO TADY JAK ÚŘEDNÍCI, TAK POLICIE. Neuvádějte nic, podle čeho by protistrana mohla dovodit, o jaký případ se jedná. Jak na to? Pojďte >>sem<<.

Autor Téma: Helmut - pozitiva a negativa jinych zemi  (Přečteno 2130 krát)

Deam0n

• Zobrazit profil
Helmut - pozitiva a negativa jinych zemi
« kdy: 08 Května 2025, 08:30:34 »

Zdravím,
Taktika "Helmuta" zahrnuje obvykle Německého občana. Zajímají mě pozitiva či negativa občanů jinych zemi. Četl jsem, že napriklad Slovensko neni vhodne kvuli spolupraci uradu. Co ale vzdalenejsi zeme jako treba USA nebo Ukrajina? Je vhodne volit bezvizové země kvuli pripadne kontrole, zda tu skutecne mohl byt? A nebo urady na tohle nemaji paky?
IP zaznamenána

Yea

• Zobrazit profil
Re:Helmut - pozitiva a negativa jinych zemi
« Odpověď #1 kdy: 08 Května 2025, 12:33:06 »

Kim čong kunda, nebesky palac, severni korea je best. Nebo putinus píčusus, kreml, taky dobry.
IP zaznamenána

stanice35

• Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: 08 Května 2025, 21:33:41 »

Asi bude lepší bezvízová země.
IP zaznamenána

MatesBrno

• Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: 29 Června 2025, 12:23:49 »

Ukrajina bezvízová je. Navíc je to asi nejlepší řešení.

Nejčastější jméno jako Jan Novák je třeba také Konstantin Melnik, Část Rohan - Charkov, Vulitcja Kuljtury (Culture street) číslo nevím. Tam v té prdeli je víc "Melniků" než listí na stromech.

Ale pozor, pokud jde o nějaké velké věci, jako třeba hodně ojebaná EU, dobře vykradená firma + spousta rámusu + druhotné škody okolo, tak si vás najdou i v Kremlu, či v tom Nebeském paláci klidu, ve Francouzské cizinecké legii, či u Kima na záchodě. Dnes nikomu peníze nesmrdí a stát jich má dostatek.

Stačí jeden hovor ... a ... ? Francie, který byla bez nafty, najednou jí měla víc než dost a nikomu nevadilo, že ji dodal diktátor z Bělo. Jo a ty kamiony jezdili přes hranici "ŠENGENU" jak hovada a bez zastavení a ostatní cestovatelé čekali a čekali a čekali ... a nikdo na protesty nebral ohledy ... hmmm ... Eura Lukašenkovi byly přednější  ;D ;D ;D.

Proč to Mikron nekoupil v Klajpedě? Bývalé ropné rafinérii SSSR?

Sankce ... není ropy - není nafty.

« Poslední změna: 29 Června 2025, 12:39:30 od MatesBrno »
IP zaznamenána

concorde

• hard core 30kmh.cz
  • V for Vendeta
    • Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: 29 Června 2025, 12:57:55 »

já kdysi použil Inda někde z okolí Haidarábádu a úřady jsem speciálně upozornil, že hovoří toliko drávidským nářečím ... a že očekává dopis v jazyce, kterému rozumí. Ale byly to doby, kdy to úřad radši rovnou zabalil  :)
IP zaznamenána
Concorde

MatesBrno

• Zobrazit profil
« Odpověď #5 kdy: 29 Června 2025, 14:05:56 »

Jestli tomu dobře rozumím, tak nejlepší bude, když majitelem auta budu já a provozovatelem nedohledatelné s.r.o. s jednatelem nejlépe z Podněsterské republiky (neuznaná republika mezi Ukrajinou a Moldávií?

Něco jako virtuální provozovatel jednoho arménského vlastníko-nevlastníka?
« Poslední změna: 29 Června 2025, 14:09:51 od MatesBrno »
IP zaznamenána

Jenyk

• Zobrazit profil
« Odpověď #6 kdy: 29 Června 2025, 16:42:56 »

Stačí jeden hovor ... a ... ? Francie, který byla bez nafty, najednou jí měla víc než dost a nikomu nevadilo, že ji dodal diktátor z Bělo. Jo a ty kamiony jezdili přes hranici "ŠENGENU" jak hovada a bez zastavení a ostatní cestovatelé čekali a čekali a čekali ... a nikdo na protesty nebral ohledy ... hmmm ... Eura Lukašenkovi byly přednější  ;D ;D ;D.

Proč to Mikron nekoupil v Klajpedě? Bývalé ropné rafinérii SSSR?

Sankce ... není ropy - není nafty.
Poslyšte, vezměte si prášky a nespamujte tady svými nesmysly. Dotaz byl míněn vážně a vy to vlákno zbytečně nesmyslně zaplevelujete. Kroťte se!
IP zaznamenána

MatesBrno

• Zobrazit profil
« Odpověď #7 kdy: 29 Června 2025, 16:51:35 »

Já to taky myslel vážně. Poukázal jsem na ambivalenci. Nemusíte přece umravňovat všechny ty, kteří nežijí v KREACI narativů růžového světa pravd České televize. Už jste byl zdarma sbírat na poli AMERICKÉHO BROUKA? Nebo máváte Ukrajinskou vlajkou, či vyjadřujete podporu před krajanským Sudeten Landsmannschaft?
Budete možná mít koncesionářský poplatek zdarma, stejně jako kdysi síťku pomerančů za prvomájový průvod.

Já se někdy sám sebe ptám, kde se bere v lidech ta nenávist, když někdo vyjádří svůj názor, který nepochlebuje mainstreamu. Hezkou neděli.
« Poslední změna: 29 Června 2025, 16:58:49 od MatesBrno »
IP zaznamenána

Hugo

• Zobrazit profil
« Odpověď #8 kdy: 29 Června 2025, 16:55:23 »

Až se Vám podaří zapsat nedohledatelné SRO, jako provozovatele dejte vědět.
IP zaznamenána

MatesBrno

• Zobrazit profil
« Odpověď #9 kdy: 29 Června 2025, 16:59:46 »

nedám, proč bych to dělal. Když nevíte která bije, tak pro vás radši: pěkně dle předpisů a tabulek pokut. jde přece o naši bezpečnost a pokuta je sankce, nikoli penězovod ouřadů, že?
« Poslední změna: 29 Června 2025, 17:01:42 od MatesBrno »
IP zaznamenána

Hugo

• Zobrazit profil
« Odpověď #10 kdy: 29 Června 2025, 17:21:18 »

Ano, přiznám se, že nevím která bije. Ale nechtěl jsem po Vás návod (samozřejmě, že by mě zajímal). Ale pro mě jako ovci, která ráda platí všem organizačním složkám státu by stačila informace, že se Vám to povedlo. A máte jako provozovatele vozidla zapsanou PO, která nemá sídlo (organizační složku, atd.) v ČR.
IP zaznamenána

MatesBrno

• Zobrazit profil
« Odpověď #11 kdy: 29 Června 2025, 18:41:03 »

Už dlouho a mnohokrát.

Jako osoba "znalá" si totiž nemůžete v tomto systému dovolit udělat chybu.

Nad chybou nevyučené švadleny s IQ bublajícího bahna, totiž každý mávne rukou.
Každý úředník totiž miluje, když mu úplná blbka začne cokoli vysvětlovat, třeba ... že blbka umí jezdit výtahem, či že dřív uklízela v Kauflandu, že to co tvrdí úřednice není směroplatný, protože blbka to ví líp a nakonec se hrůzostrašně a nečitelně podepsat, nejlépe vedle, než měla.

To máte jako poděkování na Vaši nedifamující odpověď.

Hezkou neděli
« Poslední změna: 29 Června 2025, 18:49:36 od MatesBrno »
IP zaznamenána