30kmhcz

Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

>>DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: ČTOU TO TADY JAK ÚŘEDNÍCI, TAK POLICIE. Neuvádějte nic, podle čeho by protistrana mohla dovodit, o jaký případ se jedná. Jak na to? Pojďte >>sem<<.

Autor Téma: Nepřímé přiznání - jak  (Přečteno 7002 krát)

TheWeekendDriver

• Zobrazit profil
Re:Nepřímé přiznání - jak
« Odpověď #15 kdy: 04 Září 2025, 17:09:41 »

Dobře, děkuji za radu a počkám si na rozhodnutí.

IP zaznamenána

TheWeekendDriver

• Zobrazit profil
Re:Nepřímé přiznání - jak
« Odpověď #16 kdy: 15 Dubna 2026, 13:11:58 »

Mám zde menší update, situaci jsem si ale skutečně asi prohrál již ignorem výzvy k uhrazení.

Nicméně jsme již více než rok od domnělého překročení rychlosti a proces pokračuje.

V jednu chvíli jsem propásl termín na doplnění blanketního odvolání a kraj se tedy vypořádal s prázdným - i tak odvolání podržel a vrátil městu Lovosice z několika důvodů.

Nyní jsem se omluvil z dalšího ústního jednání a v DS mi leží nový termín (asi).

Je zde nějaká šance jak ze sprdele vyklouznout? Respektive obrana mě napadá pouze relativně bezzubá. Není možné dále uvést údaje řidiče, s tím že jsem je chtěl sdělit na ústním jednání, nicméně ho úřad nařídil chybně (méně než 5 dní před konáním)? Kraj sám poukazuje na to, že pozvánka na ústní jednání nařízená na 8.9.2025 nedisponuje doručenkou a já skutečně mám za to že doručeno bylo tak, jak jsme de již diskutoval, tzn pozdě.
IP zaznamenána