30kmhcz

Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

>>DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: ČTOU TO TADY JAK ÚŘEDNÍCI, TAK POLICIE. Neuvádějte nic, podle čeho by protistrana mohla dovodit, o jaký případ se jedná. Jak na to? Pojďte >>sem<<.

Autor Téma: Nepřímé přiznání - jak  (Přečteno 8132 krát)

TheWeekendDriver

• Zobrazit profil
Re:Nepřímé přiznání - jak
« Odpověď #15 kdy: 04 Září 2025, 17:09:41 »

Dobře, děkuji za radu a počkám si na rozhodnutí.

IP zaznamenána

TheWeekendDriver

• Zobrazit profil
« Odpověď #16 kdy: 15 Dubna 2026, 13:11:58 »

Mám zde menší update, situaci jsem si ale skutečně asi prohrál již ignorem výzvy k uhrazení.

Nicméně jsme již více než rok od domnělého překročení rychlosti a proces pokračuje.

V jednu chvíli jsem propásl termín na doplnění blanketního odvolání a kraj se tedy vypořádal s prázdným - i tak odvolání podržel a vrátil městu Lovosice z několika důvodů.

Nyní jsem se omluvil z dalšího ústního jednání a v DS mi leží nový termín (asi).

Je zde nějaká šance jak ze sprdele vyklouznout? Respektive obrana mě napadá pouze relativně bezzubá. Není možné dále uvést údaje řidiče, s tím že jsem je chtěl sdělit na ústním jednání, nicméně ho úřad nařídil chybně (méně než 5 dní před konáním)? Kraj sám poukazuje na to, že pozvánka na ústní jednání nařízená na 8.9.2025 nedisponuje doručenkou a já skutečně mám za to že doručeno bylo tak, jak jsme de již diskutoval, tzn pozdě.
IP zaznamenána

TheWeekendDriver

• Zobrazit profil
« Odpověď #17 kdy: Dnes v 16:44:08 »

K mému překvapení v datovce byla výzva k odstranění vad v omluvě. Úředník chce potvrzení od doktora, může takovou věc vůbec požadovat? K ústnímu jednání je předvolána právnická osoba, může po zástupcích chtít jakékoliv potvrzení o neschopnosti od lékaře?

Díky
IP zaznamenána

anonym3628

• Zobrazit profil
« Odpověď #18 kdy: Dnes v 18:11:26 »

Prokázání důvodu omluvy je na vás a úřad k němu nemusí vyzývat, takže pokud to udělal, je to spíš jeho vstřícnost, protože pokud jste měl v úmyslu důvod prokazovat, měl jste to udělat už s omluvenkou.

Nicméně já ten dopis moc nechápu, je datovaný k 13. 4., ústní jednání mělo zřejmě proběhnout taktéž 13. 4. Úřad vám dává možnost do pěti dnů doložit důvod omluvy, jinak prý ústní jednání proběhne bez vaší přítomnosti. Takže úřad se chce až po termínu ústního jednání na základě toho, jestli důvod omluvy doložíte nebo ne, rozhodnout, jestli ústní jednání proběhlo nebo ne?
« Poslední změna: Dnes v 18:15:46 od anonym3628 »
IP zaznamenána