Zdravím, potřebuji poradit, chtěl bych se
odvolat proti rozhodnutí správních úředníků v mladé Boleslavi, jednalo se o průjezd na červenou, bylo to za soumraku v létě, jako důkaz poslali 2 fotky, kde je auto v křižovatce a červená na semaforu. Ale je možné, že když jsem byl před křižovatkou byla teprve oranžová, ale to na fotkách není. Samozřejmě nebudu prudce brzdit kvůli tomu, že skočila oranžová, když většina cestujících ve vozidle spala a mohla by si ublížit. V rozhodnutí se píše o 3 fotkách, ale ve výzvě byli jen 2. Chtěl jsem si obstarat spis, ale zatím jsem neměl čas, musím děti vozit do školy a ze školy. Myslíte, že úředníci by byli ochotni mi poslat fotky, popřípadě celý spis do datovky? Kdyžtak bych tam zajel, zbývá na odvolání asi 10 dnů. Prosím o radu zkušenější co napsat do odvolání. V červnu mě přišla výzva uhrazení částky, v říjnu pak příkaz, na ten jsem podal odpor, po té mě pozvali na ústní jednání začátkem ledna. Ale omluvil jsem se z důvodu nemoci (opravdové), šel jsem ještě k doktorce, kdyby si to ověřovali, poté mě přišla v únoru výzva seznámení se s podklady k budoucímu rozhodnutí. Do přílohy dávám hlavní dokumenty anonymizované výzvu, příkaz a rozhodnutí.

Děkuji předem za rady.
p.s. Prosím o přesun do neveřejné části fóra.