30kmhcz

Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

>>DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: ČTOU TO TADY JAK ÚŘEDNÍCI, TAK POLICIE. Neuvádějte nic, podle čeho by protistrana mohla dovodit, o jaký případ se jedná. Jak na to? Pojďte >>sem<<.

Autor Téma: Totální škoda  (Přečteno 6135 krát)

Mesec

• Zobrazit profil
Re:Totální škoda
« Odpověď #15 kdy: 28 Února 2025, 17:32:37 »

Behemot

Na opravu svého auta máte nárok, i když opravy převyšují tu obvyklou cenu. Jen si nesmíte nechat líbit první nabídku. Zkouší to pojišťovny, není to žádná charita.
Vlastní zkušenost.
IP zaznamenána

František Dobrota

• Zobrazit profil
« Odpověď #16 kdy: 01 Března 2025, 11:35:39 »

Neni to tak uplne pravda, na opravu sice narok mate, ale mate i nejaky limit ktery je akceptovatelny kdyz oprava prekroci obvyklou cenu a ty procenta si uz nepamatuju. Strasne mi vadi ze na ty ..... za nespravny postup neni zadny metr.
IP zaznamenána

Mesec

• Zobrazit profil
« Odpověď #17 kdy: 01 Března 2025, 16:33:40 »

Ano, nicméně Vy si ten limit nesmíte nechat líbit a jít do sporu, jenže lehce se říká a už se hůř dělá, protože prostě pojišťovna tahá vždycky na delší konec provazu.
IP zaznamenána

arwi

• Zobrazit profil
« Odpověď #18 kdy: 31 Března 2025, 21:14:25 »

Využiji vlákna, neboť se mě v současnosti také týká totální škoda na mém vozidle ne moji vinnou.

Pokud se nechám pojišťovnou vyplatit a někde dobře opravit auto, je možné ho znovu pojistit a fungovat s ním jako dřív? Tj. že při případné další škodní události je pojištěno jako před totální škodou?
IP zaznamenána

František Dobrota

• Zobrazit profil
« Odpověď #19 kdy: 31 Března 2025, 21:30:09 »

Ano, ja mam auto po dvou totalnich skodach.  A jezdi stale.
IP zaznamenána

arwi

• Zobrazit profil
« Odpověď #20 kdy: 01 Dubna 2025, 07:55:55 »

Díky moc za info :)
IP zaznamenána

arwi

• Zobrazit profil
« Odpověď #21 kdy: 01 Dubna 2025, 12:17:54 »

Nakonec na základě nálezu Ústavního soudu II. ÚS 2221/07 a spolupráci autorizovaného servisu se mnou proti pojišťovně se podařil zázrak. Byl mi uznán nárok na opravu vozu do původního stavu. A auto je již v opravě.
Chvíli jsem raději byl v nastavení, že se jedná o apríla ze strany pojišťovny, ale je to tak a podařilo se.
IP zaznamenána