30kmhcz

Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

>>DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: ČTOU TO TADY JAK ÚŘEDNÍCI, TAK POLICIE. Neuvádějte nic, podle čeho by protistrana mohla dovodit, o jaký případ se jedná. Jak na to? Pojďte >>sem<<.

Autor Téma: Parazití fórum  (Přečteno 10276 krát)

lc81

• Zobrazit profil
Re: Parazití fórum
« Odpověď #45 kdy: 14 Března 2025, 16:25:12 »

Takhle to prostě vidíme my a naše okolí.

Ale zrovna nedávno jsem vedl s jedním kamarádem (sám nijak výrazně rychlost nepřekračuje) debatu na téma zrušení rychlostních limitů. Šlo pouze o myšlenkovou hru - založení politické strany s tímhle programem. On mi tvrdil, že mě chápe, že sám ví, že jádro bezpečnosti tkví v jiných věcech, a že si sám nemyslí, že po zrušení limitů by nastal Armaggedon. Ale - že je přesvědčen, že většinová společnost by to nechtěla, protože potřebuje nad sebou ochrannou ruku. Na tom něco bude, taková strana by volby nevyhrála :-D

tady k tomu je starší trefný článek:
https://hlidacipes.org/kdyby-se-dalo-upadnout-do-otroctvi-vetsina-cechu-do-nej-ochotne-pujde-odhaduje-psychiatr-honzak/
IP zaznamenána

sennheiser

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #46 kdy: 31 Března 2025, 18:50:04 »

Tak jsem zjistil, že oni chodí i na školení ohledně obstrukcí. Jeden okolobrněnský SO, kde vedoucí dopravních přestupků má roční plat 950.000 Kč , tak pravidelně mají školení na téma: "Procesní obstrukce ve správním řízení v praxi správních orgánů "

Tyto netáhla vysávají státní kasu a ještě si libují v buzerování, když náhodou chce občan využít všech svých práv ze zákona.

IP zaznamenána

ladin

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #47 kdy: 31 Března 2025, 19:57:28 »

Vyhledávač mi vyhodil na toto téma loňskou bakalářku "Průběh, hospodárnost a obstrukce ve správním řízení s důrazem na přestupky v dopravě", je tam pár zajímavých tipů, literatury a nahlédnutí do úřední duše...
IP zaznamenána

sennheiser

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #48 kdy: 31 Března 2025, 21:44:00 »

hned v uvodu mne zaujala věta:  "kdy se protistrana, zejména tedy obviněný či jeho zmocněnec, pokouší polozákonnými prostředky správní řízení buď protahovat"

Co znamená polozákonné ??   to je něco jako "skoro těhotná" ?
Já žil v domění , že je jednání zákonné a nezákonné.

A této větě také nerozumím:  "Nicméně účastník řízení, ve většině případů obviněný, musí počítat s tím, že pro to, aby byl schopen správní řízení obstruovat až do kýžené prekluze, musí vynaložit značné finanční částky."

« Poslední změna: 31 Března 2025, 21:49:13 od sennheiser »
IP zaznamenána

Číkus

• hard core 30kmh.cz
    • Zobrazit profil
« Odpověď #49 kdy: 31 Března 2025, 21:55:37 »

sennheiser> Co byste jiného čekal od dementního úředního parazita?
IP zaznamenána

Eric

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #50 kdy: 01 Dubna 2025, 16:24:57 »

Bez ohledu na konkrétního autora mi to připadlo jako výroba iluzorního světa pro zoufalce.
IP zaznamenána