30kmhcz

Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

>>DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: ČTOU TO TADY JAK ÚŘEDNÍCI, TAK POLICIE. Neuvádějte nic, podle čeho by protistrana mohla dovodit, o jaký případ se jedná. Jak na to? Pojďte >>sem<<.

Autor Téma: Parazití fórum  (Přečteno 10235 krát)

Číkus

• hard core 30kmh.cz
    • Zobrazit profil
Re: Parazití fórum
« Odpověď #30 kdy: 11 Března 2025, 16:32:01 »

Jojoba> To je hrozný blábol, to psala nějaká umělá inteligence?
IP zaznamenána

ladin

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #31 kdy: 11 Března 2025, 16:38:54 »

Kurnik, zrovna jsem si to půjčil a jsem takto předběhnut... Tak přidávám alespoň druhý článek z roku 2020. Sorry za odkaz, ale nejde mi to sem nahrát přímo, protože ochrana.
« Poslední změna: 12 Března 2025, 07:33:13 od ladin »
IP zaznamenána

Číkus

• hard core 30kmh.cz
    • Zobrazit profil
« Odpověď #32 kdy: 11 Března 2025, 17:19:03 »

ladin> Jsou tam jen 2 strany článku, zdá se, že část chybí.
IP zaznamenána

ladin

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #33 kdy: 11 Března 2025, 17:24:31 »

Ne, nechybí, jsou tam obě stránky, více jich není. A zítra to proženu scannerem, ať to má trochu štábní kulturu a není to závislé na externím úložišti.
IP zaznamenána

ViktorN

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #34 kdy: 11 Března 2025, 18:18:24 »

Číkus: četl jsem si to pro jistotu dvakrát a mám z toho podobný pocit. Koneckonců to ale odpovídá úrovni lidské spodiny, co by se neuživila v žádné normální firmě a proto dělá ve státní správě parazita…
IP zaznamenána

Jojoba

• Zobrazit profil
« Odpověď #35 kdy: 11 Března 2025, 19:31:24 »

Ne, nechybí, jsou tam obě stránky, více jich není. A zítra to proženu scannerem, ať to má trochu štábní kulturu a není to závislé na externím úložišti.

Sem rychlejší ...?

Furt je to blábol.......Neznalost zákona se u SO  omlouvá  !
« Poslední změna: 11 Března 2025, 19:36:36 od Jojoba »
IP zaznamenána

Fogyn

• Zobrazit profil
« Odpověď #36 kdy: 12 Března 2025, 09:50:22 »

Nedá se to číst jak je to k zblití... "Dělají obstrukce, protože se chtějí vyhnout SPRAVEDLIVÉMU postihu za přestupky." Až to řízení bude spravedlivé, nebudeme dělat obstrukce....
IP zaznamenána

ViktorN

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #37 kdy: 12 Března 2025, 11:52:40 »

Fogyn: dá li se vůbec použít termín „obstrukce“ v okamžiku, kdy to řízení samo o sobě je nespravedlivé a SO sám často porušuje zákon a je to tolerované a hlavně nepostižitelné a úředníkoví za to nehrozí naprosto nic. V tomto okamžiku je na místě použít termín „oprávněná obrana před nefér přesilou všemi dostupnými prostředky“…
IP zaznamenána

sennheiser

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #38 kdy: 12 Března 2025, 11:53:31 »

tyhle individua, co sesmolili tuhle s..ku, tak vlastně dali rovnítko mezi obstrukci a využítí práv obviněného.

A to slovní spojení " obezřetný přístup" je myslím už lehce za hranou zákona. Např. v mém případě:
" SO z důvodu procesní opatrnosti postupoval při doručování předmětných písemností nanejvýš obezřetně"

Čekám teď na vyjádření SO , aby mi vysvětlil, co to v praxi podle něj znamená
( v reálu totiž vyloučili vhození do schránky)
A to už je podle mne nesprávný úřední postup, kdy si SO dle své libovůle rozhoduje komu nechá vhodit a komu ne.

Takže jíá zde spíše vidím obstrukce ze strany SO.

Jen tam dobře popsali:"Často jsou řízení vedena osobami bez právního vzdělání" - takže už tohle je vlastně pochybení,
když pak neznalý úředník naseká kýbl chyb jen z důvodu neznalosti zákona -  příkladů mám několik.
A jen co jsem zjišťoval vzdělání pár úplně mimozních úředníků, tak:
1) Vedoucí odboru dopravních přestupků - absolvent zahradnické fakulty
2) Vedoucí odboru dopravních přestupků - absolvent veterinární fakulty
3) Hlavní úřednice pro přestupky - absolventka humanitních studii - obor gender.
« Poslední změna: 12 Března 2025, 12:14:08 od sennheiser »
IP zaznamenána

Ropák

• Zobrazit profil
« Odpověď #39 kdy: 12 Března 2025, 12:47:33 »

... Koneckonců to ale odpovídá úrovni lidské spodiny, co by se neuživila v žádné normální firmě a proto dělá ve státní správě parazita…

... dá li se vůbec použít termín „obstrukce“ v okamžiku, kdy to řízení samo o sobě je nespravedlivé a SO sám často porušuje zákon a je to tolerované a hlavně nepostižitelné a úředníkoví za to nehrozí naprosto nic. V tomto okamžiku je na místě použít termín „oprávněná obrana před nefér přesilou všemi dostupnými prostředky“…

Do kamene tesat, to jste vystihl ve dvou odstavcích jádro pudla. Již v hlubokým středověku tak nějak tušili, že nejjednodušší cesta k tomu, aby lidi míň hřešili, je zredukovat seznam hříchů. Prostředky daňových polatníků vynaložený na tuhle zbytečnou agendu by mohly být využity na něco pro společnost, a nikoli proti ní.
IP zaznamenána

ViktorN

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #40 kdy: 12 Března 2025, 13:34:14 »

Ropák: ano, v této souvislosti je zajímavé položit si otázku „co je to ten oprávněný zájem společnosti?“, což je termín, kterým se SO velmi rád ohání. Přičemž se domnívá, že oprávněný zájem společnosti zastupuje výhradně sám SO a je schopen si sám vykládat zákon, popřípadě tvrdit, že SO je zákon… …pak občan ale může dospět k závěru, že vlastně SO jedná v přímém rozporu k oprávněnému zájmu společnosti!
IP zaznamenána

Ropák

• Zobrazit profil
« Odpověď #41 kdy: 12 Března 2025, 14:32:09 »

Takhle to prostě vidíme my a naše okolí.

Ale zrovna nedávno jsem vedl s jedním kamarádem (sám nijak výrazně rychlost nepřekračuje) debatu na téma zrušení rychlostních limitů. Šlo pouze o myšlenkovou hru - založení politické strany s tímhle programem. On mi tvrdil, že mě chápe, že sám ví, že jádro bezpečnosti tkví v jiných věcech, a že si sám nemyslí, že po zrušení limitů by nastal Armaggedon. Ale - že je přesvědčen, že většinová společnost by to nechtěla, protože potřebuje nad sebou ochrannou ruku. Na tom něco bude, taková strana by volby nevyhrála :-D
IP zaznamenána

fu

• hard core 30kmh.cz
  • Lidem bez naděje se lépe vládne.
    • Zobrazit profil
« Odpověď #42 kdy: 13 Března 2025, 16:04:13 »

Reseni jsou ruzna:
- ridili ridic 3 let bez nehody muze prekrocit rychlost bez postihu o 10%.

Zadny armagedon se nekona.
IP zaznamenána
„Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ – Benjamin Franklin

Mike

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #43 kdy: 13 Března 2025, 20:33:36 »

jak se pozná, že bez nehody
že nebyl jejím účastníkem nebo že příslušné úřady mu nepřiznaly vinu  8)
IP zaznamenána

sennheiser

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #44 kdy: 14 Března 2025, 09:54:57 »

Tak v příloze informace, za co získal odměny jeden parazit z Hustopeč. ( pozor - nedoporučuji číst po jídle)
Otírají se i o to, že je úspěšný v rámci obstrukcí.. .. Asi hltač toho parazitního fora.
A zaujalo mne tam, že prý má 100% úspešnost při odvolání..

Sakra co je za rok?  Tohle je úplně předlistopadová retorika.  Soudružka je určitě na nástěnce toho národního výboru .

"Trvale ochotně přebírá na sebe další úkoly (zejména se zřejmým obstrukčním jednáním, a to již v příkazním řízení) za jiné."

A to vše v pokračujících ztížených podmínkách souvisejících s obstrukčním jednáním ze strany přestupců.

( ona tedy nahlíží do spisů, které ji nejsou přiděleny? není tedy oprávněná úřední osoba?? nebo??)
« Poslední změna: 14 Března 2025, 10:27:02 od sennheiser »
IP zaznamenána