Je to vše v mentalitě lidí. Mě osobně vadí 2 skupiny lidí:
1) pomalu rozjíždějící se řidiči na křižovatkách a velké odstupy mezi nimi.
- zde by měly být mezery mnohem menší než v běžném provozu. Ne úplně nalepení na kufr , ale tak akorát-
- běžně padne zelená a první řidič si teprve řadí a šnečím tempem vjíždí do prázdné křižovatky.. Druhý si dá odstup 30m a pak
se rozjíždí. Reálně na zelenou v konkrétním případě projede 4-5 vozidel ( Pekařská, Husova) Přičemž, kdyby jeli všichni
svižně, tak projede určitě 8-10 aut. Pak nemají být ulice zacpané.
běžná situace je taková, že ty píče na zelenou stojí a pak to navopak jezdí 3+ sekundy poté, co dávno svítí červená, případně se naserou všici do křižovatky a stejně debilním způsobem se kokoti neumí rozjet na zelenou šipku
naposled nejaká blbá kráva v červené plečce se takle srala do křižovatky v polovině našeho cyklu na zelenou z jinýho směru a eště mávala pastelkama tvl…přísámbů, jak budu jednou první, tak tam normálně svižně vjedu a nechám se sundat, já mám zelenou a že to tam nekde jezdí z boku mně vůbec nezajímá, sem nic neporušil…budu chtít nový auto, pár desítek tisíc za poškozený zboží a eště se hodím na dva měsíce marod, ať si užijou trestní řízení
což nemusí byt problém, třeba ti zmrdi co to valí 60 ze seifertky do bulhara na plnou červenou člověka dokážou prakticky kolmým nárazem dost pocuchat…