30kmhcz

Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

>>DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: ČTOU TO TADY JAK ÚŘEDNÍCI, TAK POLICIE. Neuvádějte nic, podle čeho by protistrana mohla dovodit, o jaký případ se jedná. Jak na to? Pojďte >>sem<<.

Autor Téma: proč lidé jezdí pomalu a když je chci předjet zrychlí  (Přečteno 2194 krát)

Urban.

• s
    • Zobrazit profil
Re:proč lidé jezdí pomalu a když je chci předjet zrychlí
« Odpověď #30 kdy: 18 Listopadu 2024, 09:53:24 »

MatesBrno> "Stíhání" vozidla, které mne předjelo také občas provozuji, ovšem ne proto, že bych neunesl to že mne někdo předjel, nýbrž proto, že zejména v noci je jednodušší orientovat se podle koncových světel auta přede mnou.
IP zaznamenána

Fogyn

• Zobrazit profil
« Odpověď #31 kdy: 18 Listopadu 2024, 10:16:44 »

Jsem rodič a nemám s tím problém. Mimochodem - jaká je tedy v tomto konkrétním případě bezpečná rychlost a PROČ...? Je to povolených 50? PROČ? Proč ne 20 - však jsou to děti na nebezpečném ostrůvku. A 50 je smrtících...
IP zaznamenána

Behemot

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
    • HW World
« Odpověď #32 kdy: 18 Listopadu 2024, 11:37:44 »

Je to vše v mentalitě lidí. Mě osobně vadí 2 skupiny lidí:
1) pomalu rozjíždějící se řidiči na křižovatkách a velké odstupy mezi nimi.
    - zde by měly být mezery mnohem menší než v běžném provozu. Ne úplně nalepení na kufr , ale tak akorát-
    - běžně padne zelená a první řidič si teprve řadí a šnečím tempem vjíždí do prázdné křižovatky.. Druhý si dá odstup 30m a pak
       se rozjíždí. Reálně na zelenou v konkrétním případě projede 4-5 vozidel ( Pekařská, Husova) Přičemž, kdyby jeli všichni
       svižně, tak projede určitě 8-10 aut. Pak nemají být ulice zacpané.
běžná situace je taková, že ty píče na zelenou stojí a pak to navopak jezdí 3+ sekundy poté, co dávno svítí červená, případně se naserou všici do křižovatky a stejně debilním způsobem se kokoti neumí rozjet na zelenou šipku >:( naposled nejaká blbá kráva v červené plečce se takle srala do křižovatky v polovině našeho cyklu na zelenou z jinýho směru a eště mávala pastelkama tvl…přísámbů, jak budu jednou první, tak tam normálně svižně vjedu a nechám se sundat, já mám zelenou a že to tam nekde jezdí z boku mně vůbec nezajímá, sem nic neporušil…budu chtít nový auto, pár desítek tisíc za poškozený zboží a eště se hodím na dva měsíce marod, ať si užijou trestní řízení ::) což nemusí byt problém, třeba ti zmrdi co to valí 60 ze seifertky do bulhara na plnou červenou člověka dokážou prakticky kolmým nárazem dost pocuchat…
IP zaznamenána
STICKERS-CZ - nekonformní samolepky a placky

Mike

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #33 kdy: 18 Listopadu 2024, 22:23:08 »

... A komunistický Fáčka na tu dobu jezdili velmi pěkně.

jezdila, ale Wartburg do 80kmh akceleroval svižněji  ;)
což spousta novopečených majitelů výše zmíněného výkřiku techniky dost nedávala  :)
IP zaznamenána

Behemot

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
    • HW World
« Odpověď #34 kdy: 18 Listopadu 2024, 23:23:32 »

lepčí zpřevodování, bo to táhlo vocpoda?
IP zaznamenána

lerion

• Zobrazit profil
« Odpověď #35 kdy: 19 Listopadu 2024, 07:43:59 »

Tak dvoutakty skodovkam davaly vzdy na prdel. Proto mam jako youngtimera zigulika. V beznem provozu jsem s tou 44kW 1.2 jeden z nejrychlejsich. Jen na 140 dochazi dech a s tim ctyrkvaltem uz takova jizda nedela radost.
IP zaznamenána

am6

• Zobrazit profil
« Odpověď #36 kdy: 19 Listopadu 2024, 18:05:24 »

Byl jsem svědkem u jednoho kamaráda z té strany předjížděného. On ve své Felicii za obcí jasně věděl že bude předjížděn, ale prostě schválně podřadil a se slovy "tak pojď" vymáčknul z feldy všechen zbývající výkon, aby pak byl stejně předjet. Prostě jen lidské ego a touha zákeřně potrápit předjíždějícího.
IP zaznamenána

Behemot

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
    • HW World
« Odpověď #37 kdy: 20 Listopadu 2024, 21:33:18 »

Tak dvoutakty skodovkam davaly vzdy na prdel. Proto mam jako youngtimera zigulika. V beznem provozu jsem s tou 44kW 1.2 jeden z nejrychlejsich. Jen na 140 dochazi dech a s tim ctyrkvaltem uz takova jizda nedela radost.
nj vlastně warťas měl taky 2T
IP zaznamenána

Mike

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #38 kdy: 20 Listopadu 2024, 23:48:07 »

lepčí zpřevodování, bo to táhlo vocpoda?
diferák těžší než u škodovky, ale prostě 100Nm
čili jak se říká, koně prodávají auta, krouták vyhrává závody
ale tady zas ta legrace končila u té 80, max 100kmh
tam se dala max. vytočit trojka, na 4 už by to chtělo kopeček dolů  8)
IP zaznamenána