Zkuste to nevzdávat hned po jedné prohrané bitvě. Každý z nás tady zažil větší či menší neúspěch. Také berte v potaz, že zde až na výjimky nejsou erudovaní právníci a všichni to dělají zdarma ve volném čase. Takže vynucovat si odbornou odpověď v nějakém časovém rámci není až tak úplně proveditelné.
Já také zažil několik neúspěchů i když jsem byl pod vedením místních matadorů - ono když pak chytnete soudce, který odmítá logické argumenty a vypadne z něj např perla typu: " kdyby žalovaný jezdil domů v běžných denních hodinách a nikoliv noci, tak by značení, které je v noci kryto zaparkovanými vozidly a hůře viditelné, mohl zahlédnout." K tomu akceptace antidatování smlouvy odtahové firmy - zjevný fake. -To pak můžete mít úžasnou podporu pana HH a stejně Vám to nebude nic platné.
Není tedy úplně fér obviňovat účastníky fora, že radu nedali nebo poradili špatně.
Všichni tu víme, že i stejný případ se u různých správních orgánů může vyvinout jinak. Neexistuje 100% mustr na úspěch.
S tím tady, ale snad všichni počítáme a drobné neúspěchy nás neodrazují. Myslím si, že přece jen SO držíme trošku zkrátka, tím, že si nenecháme vše líbit. Jinak by vaření žáby bylo mnohem rychlejší a netáhla správních orgánů by se cítili ještě víc na koni.
Povzneste se na to, byť došlo k určité finanční újmě - ano i 4.000 zabolí, ale určitě jste v životě už někdy o nějakou částku přišel nebo ji nesprávně investoval, utratil.. Život jde dál.. Jestli Vám to trochu psychicky pomůže tak, já přišel cinknutým soudním procesem, kde dopravce ztratil TV kameru o téměř 500.000 Kč . Končilo to až žalobou na ČR. Tam sice uznali průtahy a dali zpět nějaké drobné, ale merito věci, že byl dán u stání u Nejvyššího soudu padělaný doklad, už nikoho nezajímalo . Pouze můj právník dosáhl toho, že do českých zákonů přibyl paragraf, že dodání padělaných listin soudu je nyní již trestný čin. Do té doby to nebylo.
A to byl také okamžik, kdy jsem se rozhodl bojovat s větrnými mlýny a soudce a parazity správních orgánu si zařadil mezi spodinu společnosti a začal sypat písek do tohoto soukolí nespravedlnosti. A tím , že byl stát mnohokrát nespravedlivý na mne , tak nemám již sebemenší morální zábrany tak já činit státu.
Hlavu vzhůru, zamkněte toto téma a zkuste bojovat dál.. Věřím, že nyní se Vám rad dostane - i když stále pamatujte na to, že jsou vždy bez záruky.