30kmhcz

Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

>>DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: ČTOU TO TADY JAK ÚŘEDNÍCI, TAK POLICIE. Neuvádějte nic, podle čeho by protistrana mohla dovodit, o jaký případ se jedná. Jak na to? Pojďte >>sem<<.

Autor Téma: Nový úřad na STK  (Přečteno 7048 krát)

Behemot

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
    • HW World
Re:Nový úřad na STK
« Odpověď #30 kdy: 13 Září 2024, 01:01:49 »

pikouš se vyráběl na jiné lince a žádnej fejslift se ho netýkal, dělal se pořád v tom samým provedení ???
IP zaznamenána
STICKERS-CZ - nekonformní samolepky a placky

Jenyk

• Zobrazit profil
« Odpověď #31 kdy: 13 Září 2024, 06:28:06 »

To, že zákon umožní veteránskou atestaci za přesně daných specifikací a za jeho podmínek se přece nevylučuje.

Au...to bolelo. Veteránskou testaci, nikoliv atestaci, mohu-li zdvořile poprosit
IP zaznamenána

mhepp

• Zobrazit profil
« Odpověď #32 kdy: 13 Září 2024, 12:16:05 »

pikouš se vyráběl na jiné lince a žádnej fejslift se ho netýkal, dělal se pořád v tom samým provedení ???

Děkuji za upozornění, to jsem nevěděl - toto jsou auta mimo můj zájem, jen se mi prostě líbí. Teď jsem se ještě díval na detaily, Felicia Pickup je zatím jen „starý střep“ - výroba začala až 1995. Zato Pickupy na bázi Favorita, to jsou už celkem raritní auta...
IP zaznamenána

cocomoon

• Zobrazit profil
« Odpověď #33 kdy: 13 Září 2024, 12:24:58 »

Ono jich bude málo obecně. Protože se to většinou kupovalo jako firemní auto a tam se to zhuntovalo a pak dalo sešrotovat.
Podle mě jestli myslet o feldě jako o veteránu, tak buď koupit Felicia Fun, nebo 1.6i v plný palbě. Tj. i s klimou.
IP zaznamenána

Behemot

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
    • HW World
« Odpověď #34 kdy: 21 Září 2024, 22:04:28 »

fako pikoušů bylo fakt málo

potom praktik byla celkem málo prodávaná karosářská varianta

dneska frčí hlavně předfejsový faka (s logem na boku, né na středu), těch taky nebylo moc, jedno stojí na kopcu, asi to tam má nejakej študák po dědovi, docela tomu akorát na slunku trpí barva, bude to na celolak esli to bude nekdo chtít dát do pucu
IP zaznamenána
STICKERS-CZ - nekonformní samolepky a placky