30kmhcz

Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

>>DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: ČTOU TO TADY JAK ÚŘEDNÍCI, TAK POLICIE. Neuvádějte nic, podle čeho by protistrana mohla dovodit, o jaký případ se jedná. Jak na to? Pojďte >>sem<<.

Autor Téma: Zvednutí telefonu  (Přečteno 4315 krát)

Taxi_Driver

• Zobrazit profil
Zvednutí telefonu
« kdy: 19 Srpna 2024, 09:10:01 »

Dobrý den, tak, po pár letech na mě opět došlo. Minulý týden si jedu a mám položený mobil na palubce. Vzal jsem ho do ruky, asi na tři vteřiny a opět položil. A co se nestalo, za mnou blikacky a STOP. Ten Tukan co vylezl ještě s kolegou si myslel jak mě nejspíš poděla a začínal zkoušet nějaké psychologické kraviny, abych se přiznal. Samozřejmě jsem se nebavil a chtěl vidět záznam, jako důkaz. Neměli nic, pouze svoje svědectví, že to viděli a dál blablabla. Říkám, že se to bude řešit ve správním, což ho trochu rozzuřilo a začal hned ohlížet dva roky staré Auto, kde nenašel z hola nic. Pak zalezli do Auta, po chvíli vyšel ten blb, vrátil mi doklady a chtěl podepsat nějaký canc, což jsem odmítl. Né, opravdu si nenechám vzít 4 body "za nic". Vím, že se za jízdy nesmí ani držet, ale tak lehce jim to nenechám. Samozřejmě, počkám až něco dojde, mám datovku. Vyzvednu poslední den, podám odpor atd. Ale, spíš jak zkusit obhájit, že jsem nedržel nic. Děkuji
IP zaznamenána

gumidos

• hard core 30kmh.cz
    • Zobrazit profil
Re:Zvednutí telefonu
« Odpověď #1 kdy: 19 Srpna 2024, 09:41:22 »

Co třeba tohle?  https://www.slevovar.cz/sleva/4748/usb-zapalovac-mobilni-telefon.html
Vždyť jste jenom chtěl zapálit cigaretu.
IP zaznamenána

svymp

• Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: 19 Srpna 2024, 13:22:42 »

Jsou i svítilny. Rozměry podobné jako smartfoun, jen místo displeje je LED matice. Nebo solární powerbanka.
https://www.svet-svitidel.cz/power-bank-se-solarni-svitilnou-a-kompasem-10000mah-3-7v/
« Poslední změna: 19 Srpna 2024, 13:31:17 od svymp »
IP zaznamenána

concorde

• hard core 30kmh.cz
  • V for Vendeta
    • Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: 19 Srpna 2024, 16:12:34 »

já jsem jednou celkem snadno vyhrál případ tím, že jsem na A4 nakopíroval a vytiskl 8x zadní stranu různých iPhonů a iPodů (těch co jsou zezadu i zepředu stejné jako iPhony) a totéž na další stranu zepředu a chtěl jsem po fízlech u výslechu svědků, aby mi ukázali co za zařízení jsem držel v ruce. Oni krčeli rameny a vždy odpověděli že nevědí.

iPod v krajním případě umí zaznamenat zvuk - diktafon, což je podmínka pro "držení hovorového nebo záznamového zařízení ...." ale můj iPod měl rozbitý mikrofon a v tu chvíli držení takového přístroje nebylo v rozporu se zákonem. Měl jsem štěstí  :), tehdy mě viděli 4 fízlové na křižovatce při čekání na červené - jen jsem dal volat kontakt, jinak mám hands-free a otočili auto za mnou a to přes plnou čáru a bez majáků.

kontakt kterému jsem volal byl ochoten dosvědčit, že jsem s ním hovořil přes HF - to jde celkem snadno poznat dle zvuku, ale nedošlo na to. SO1 to zabalil, protože fízlové nebyli schopni určit přístroj a byla zde důvodná pochybnost, že jsem nedržel v ruce zakázaný předmět.... tož tak co by rada pro další ...

Komické bylo že poté co mě zastavili, chtěli po mě můj telefon. říkám jim - musím ? a četník - ne, tak jsem odvětil, že nic nebude. Následovala důkladná obhlídka vozu a došlo i na žárovičky. (Ale to už jsem tady možná psal) bylo to moderní nové Mini a všechny žárovky byly LED a nic se nedalo vyměnit svépomocí. Tak jim, to říkám, drbali se za uchem a dorazil jsem je dle D-FENSova manuálu žádosti o potvrzení o provedeném úkonu, to se nasrali a odjeli a jen to předali na SO1.

Další jen douška - fízl na mne hned zprvu spustil (a posléze napsal do záznamu o přestupku)  - jste si vědom, že jste telefonoval za jízdy ? a já mu říkám, máte báječný postřeh, nicméně v naší zemi ještě není telefonování za jízdy zakázáno ... a jak hezky změnil debil barvu v obličeji. (k těm dementům fakt asi musí chodit jen lidi s poruchou medikace, jinak nevím ....)

je potřeba se nebát, státní správa je veskrze pitomá a slaboduchá, jen (možná právě proto) lstivá a úskočná. Průměrný jedinec s ní prohrává, my tady vzdorujeme (zatím) úspěšně ...

« Poslední změna: 19 Srpna 2024, 16:14:13 od concorde »
IP zaznamenána
Concorde

hořčík

• -exot-
    • Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: 21 Srpna 2024, 22:16:43 »

odpovím pateticky.
Když fízl, který si natočí jak jede 101+ na 90 - a je nepostižitelný, protože kamera nebyla homologizována, certifikována a kdovícoještě, pak.............
nemají li od mobilního operátora záznam o hovoru, který lze jednoznačně spojit s osobou řidiče a s tím, že drží v ruce nějaké záznamové zařízení ...............
pak
není postižitelné držení powerbanky, na které mám nalapené důležité poznámky, a na které jsem se v danou chvíli díval.
Píšu z pozice člověka a občana, který si uvědomuje, že mobil je někdy horší než řidič s 1,2 promile. Hlavně, když řidič hraje, odepisuje na mail, nebo kouká na výpis z účtu, kde byl právě pohyb 10násobku jeho denního limitu :)
IP zaznamenána

se777

• Zobrazit profil
« Odpověď #5 kdy: 22 Srpna 2024, 08:42:55 »

Komické bylo že poté co mě zastavili, chtěli po mě můj telefon. říkám jim - musím ? a četník - ne,...
V tomto případě ten mobil zabavili.  >:( https://www.nezaplatim.cz/post/zna-spravni-organ-pravo-fuck-you-police-cast-druha-13
IP zaznamenána

hořčík

• -exot-
    • Zobrazit profil
« Odpověď #6 kdy: 22 Srpna 2024, 09:37:27 »

s nima bych se uměl zkamarádit, což i udělám :)
podobnou situaci mám se zmrdem měšťákem na václaváku - já ani po 3 týdnech nebyl obviněn z ničeho, za co mi na místě vyhrožovali spoutáním a předvedením na služebnu - šlo o údajné špatné parkování na neoznačeném staveništi.
Jelikož jsou z Brna, určitě budou znát paní Krátkou, pracovnici úřadu, která v honbě za mrzkým penízem byla schopna pozměnit přijatou listinu a obvinit zcela nevinnou osobu v samostatném řízení.
IP zaznamenána

Behemot

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
    • HW World
« Odpověď #7 kdy: 27 Srpna 2024, 17:20:34 »

naprosto zkurvený značení v rámci probíhajících prací na nebo v blízkosti komunikace jsou obzvlášť letos úplnej úlet, a to v celým fyjalystánu, nejednou sem už k tomu volal i pomahače, že to může ohrožovat bezpečnost a určitě to naprosto zjevně brutálně postihuje plynulost dopravy, je jim to v zásadě u prdele, hodijou to na místní doprasněsprávní oruad a ten to možná zvedne 2 tejdny potom, co už je stavba dávno zbalená a dělá zle zase nekde jinde, viz můj boj tady se šlapkama a židlema vo vlákno vedle, kdy už mě fakt nasrali (mám teď ve schráně asi tucet různejch zpráv vod vobou plus vod vopičáků, si teda počtu až to všecko vodevřu), ale podobně zprasená je třeba maggisrála a další páteřní komunikace, co ju křížijou, naprostej průser, kolony jako kráva a to jenom proto, že zmrdi, co sou za to odpovědní, se nekde kopou do prdele

připomínám, že v drtivé většině případů jsou investorama buď přímo stádní/místní instituce, nebo firmy v jejich držení, teda z peněz daňovejch poplatníků dochází k zadávání zakázek dementům, kteří to dělají na hovno (resp. vůbec) a ovčan je na tom znova bitej eště jako účastník provozu; asi začnu byt taky kverulantem, ale todle je fakt mimo mísu, co se děje
IP zaznamenána
STICKERS-CZ - nekonformní samolepky a placky

ridic951761

• Zobrazit profil
« Odpověď #8 kdy: 31 Října 2024, 21:52:03 »

Jsou i svítilny. Rozměry podobné jako smartfoun, jen místo displeje je LED matice. Nebo solární powerbanka.

vynikajici napad na vanocni darek
koupil jsem sobe i vsem doma powerbanku, jeden nikdy nevi kdy se power banka co vypada a je stejne velka jako mobil muze hodit,
kdyby bylo potreba se s tim nekomu pochlubit,
https://www.aliexpress.com/item/1005007591236659.html
hledat dle slov napr Xiaomi 200000mAh Solar Power Bank Portable Large Capacity, atp
https://www.aliexpress.com/item/1005007551811559.html
https://www.aliexpress.com/item/1005007482108742.html
https://www.aliexpress.com/item/4000586002837.html
tyhle jsou nejpodobnejsi ty se mi libi nejvic
IP zaznamenána