30kmhcz

Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

>>DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: ČTOU TO TADY JAK ÚŘEDNÍCI, TAK POLICIE. Neuvádějte nic, podle čeho by protistrana mohla dovodit, o jaký případ se jedná. Jak na to? Pojďte >>sem<<.

Autor Téma: Doručení rozhodnutí Opicí  (Přečteno 3023 krát)

Lopata54

• Zobrazit profil
Doručení rozhodnutí Opicí
« kdy: 01 Srpna 2024, 17:58:30 »

Ahoj, pokud již k tomuto existuje vlákno,omlouvám se za spam a prosím někoho aby to
přiřadil. Věc se má tak ,dne 30.7 2024 vydáno rozhodnutí správního parazita,dne 31.7. 2024 proběhl pokus o doručení,zanéchán lístek o uložení zásilky nejpozději do 12.8. 2024. 1.8 Opicajt s dopisem u dveří, na dotaz proč krade dopis z pošty, který má klasickou 10denní úložnou lhůtu, opicajt nemá argument,jak mu bylo městským hnusem zadáno,tak prý doručuje a obsah ho prý nezajímá, chce na obálce vyznačit jméno a přijmení tiskace, vedle toho podpis, ale občanka, ta mu je u prdele,tu vidět nechtěl, prý ztotožnil v mobilu. To přece není normální ne ?Jakým právem může smradlavej úřad upřít prostému úložnou lhůtu a druhý denpo uložení zásilky poslat opici,aby se  zmocnila dopisu na poště a otravovala s ním u dveří?
« Poslední změna: 01 Srpna 2024, 18:09:23 od Lopata54 »
IP zaznamenána

Číkus

• hard core 30kmh.cz
    • Zobrazit profil
Re:Doručení rozhodnutí Opicí
« Odpověď #1 kdy: 01 Srpna 2024, 18:11:19 »

A vy jste snad opičákovi otevřel a něco mu podepsal?

Jste si jist, že se jedná o ten stejný dopis, co je (resp. byl) uložený na poště?
IP zaznamenána

ladin

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: 01 Srpna 2024, 18:15:34 »

Ano... paragraf 19, odstavec 1, Správní řád.

Ne, ani trochu mi to nepřipadá jako normální, ale za delší konec provazu jste tahal do doby, než jste se dobrovolně rozhodl otevřít dveře. Poté se karta obrátila, policista bude tvrdit, že Vás ztotožnil podle nadiktovaných údajů a xichtu v registru obyvatel.
IP zaznamenána

Lopata54

• Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: 01 Srpna 2024, 18:24:33 »

A vy jste snad opičákovi otevřel a něco mu podepsal?

Jste si jist, že se jedná o ten stejný dopis, co je (resp. byl) uložený na poště?
přepadl mě u dveří,tak sem ho vzal, načmáral sem mu tam tiskace Jméno a poslal jsem ho do řiti,
Číkus děkuji ti za postřeh,já bych si toho nevšiml, až ted díky tobě, ten dopis co mi dal je zřejmě nějaký druhotný,jelikož obsahuje jeho obálka jen odesílatele tedy Městský úřad a mně jako příjemce,poučení je prázdné stálé součástí obálky, není to tedy ten stejný dopis který je uložen řádně na poště,avšak zřejmě je totožný. Tedy ten na poště již je pase a je doručeno?
« Poslední změna: 01 Srpna 2024, 18:32:58 od Lopata54 »
IP zaznamenána

Číkus

• hard core 30kmh.cz
    • Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: 01 Srpna 2024, 18:35:47 »

Poslat do řiti jste ho měl rovnou. Tedy jste to nepodepsal? Pak by se možná dalo hrát na to, že dopis doručen nebyl. Měl fízl kameru?

Ten dopis co je na poště si nechejte doručit fikcí (případně jej vyzvedněte poslední den lhůty). Předpokládám, že náležitosti pro doručení fikcí byly dodrženy a že nemáte DS příslušného typu.

Podle závažnosti onoho rozhodnutí se pak můžete rozmyslet, zda přistoupíte na doručení opičákem a nebo to budete hrát až na doručení poštou. Tedy pokud se bude skutečně jednat o stejné rozhodnutí.

edit: Skutečně se jedná o rozhodnutí? Nešlo zde o nějaké zabránění promlčení nebo něco podobného?
« Poslední změna: 01 Srpna 2024, 18:38:01 od Číkus »
IP zaznamenána

Lopata54

• Zobrazit profil
« Odpověď #5 kdy: 01 Srpna 2024, 18:49:23 »

Poslat do řiti jste ho měl rovnou. Tedy jste to nepodepsal? Pak by se možná dalo hrát na to, že dopis doručen nebyl. Měl fízl kameru?

Ten dopis co je na poště si nechejte doručit fikcí (případně jej vyzvedněte poslední den lhůty). Předpokládám, že náležitosti pro doručení fikcí byly dodrženy a že nemáte DS příslušného typu.

Podle závažnosti onoho rozhodnutí se pak můžete rozmyslet, zda přistoupíte na doručení opičákem a nebo to budete hrát až na doručení poštou. Tedy pokud se bude skutečně jednat o stejné rozhodnutí.

edit: Skutečně se jedná o rozhodnutí? Nešlo zde o nějaké zabránění promlčení nebo něco podobného?
Žádný ofiko podpis jsem mu tam nehodil, pouze tiskace, kameru na sobě určitě neměl, dával jsem mu čoudy, tedy neprávem  kde přišel k dopisu z pošty  :DD on mi opakoval že ho to nezajímá, že pouze doručuje, tedy sem mu tam dal Tiskace jmeno dal mi obálku a šel pryč, občanku tu vůbec vidět nechtěl a ano je to rozhodnutí prvotní, bez nějaké časové horlivosti kdy by jo šlo orgánu o něco, proto to nechápu, na 100 procent je to identický dopis jako ten který je dnes 2 dnem z 10 uložen na poště
« Poslední změna: 01 Srpna 2024, 19:03:01 od Lopata54 »
IP zaznamenána

Číkus

• hard core 30kmh.cz
    • Zobrazit profil
« Odpověď #6 kdy: 01 Srpna 2024, 19:01:33 »

Necitujte bezprostředně předcházející příspěvek, snižuje to přehlednost. Děkuji.

V tom případě doporučuji se zamyslet nad tím, zda lhůtu pro podání odvolání budete počítat od dnešního dne a nebo až od doručení toho dopisu z pošty. První varianta je jistější, druhá může nabídnout více zábavy, ale je riskantní.
IP zaznamenána

Hugo

• Zobrazit profil
« Odpověď #7 kdy: 01 Srpna 2024, 19:53:04 »

Zmocněnce nahlédnout do spisu?
IP zaznamenána

Lopata54

• Zobrazit profil
« Odpověď #8 kdy: 02 Srpna 2024, 23:16:56 »

Díky Číkus, jop raději odvolám dříve na ten od Poštoopicie.
IP zaznamenána