Tak asi hotovo, SO2 tentokrát bleskově zamítnul odvolání moje i odvolání Kokotoviče. Podepřel SO1 ve všech nesmyslných blábolech, přidal nějaký vlastní, který jde opět proti zákonům fyziky a mechaniky, i proti znaleckému posudku, i proti stopám zajištěným PČR na místě nehody

Pokuta je u mě celkem 3 000,- to bych přežil, ale sere mě, že parazitka si svoje bláboly postaví na výpovědi Kokotoviče a jeho lhaní, které mu nakonec nebylo nic platné, a dostal flastr taky. Alespoň tedy tak, protože pokud bych se před rokem neodvolal, nebo bylo odvolání zamítnuto, Kokotovič by vyvázl zcela bez trestu, ačkoli ho již první znalecký posudek určil jako výhradního viníka nehody...
Původní dvě rozhodnutí v řízení, vedená jen proti mě, stála na výpovědi Kokotoviče a kamerovém záznamu, část se po roce povedlo vyvrátit, a parazitka jím už neargumentuje, část se prostě vyvrátit nepodařilo, resp. parazitka si stále mele svojí, důkazy dodané mnou, posudkem a vlastně i PČR v podstatě odbývá argumenty ...
správní orgán se domnívá, že to bylo tak, jak si myslí nebo ...
povedení důkazů navrhovaných obviněným by bylo neekonomické, vzhledem k tomu, že to má jen za 2 000,-
Má smysl pokračovat k soudu, a snažit se vyvrátit i další část tvrzení parazitky, a trvat na provedení důkazů, navrhovaných již ve třech předchozích jednáních, případně zpracování dalšího znaleckého posudku?
Nebo jak ještě parazitce znepříjemnit radost nad vydřenými korunkami?