Dnes probehlo nahlednuti do spisu dle instrukci od Cikus (znovu dekuji).
https://acab.r57.net/2024-06-26_nahlednuti_do_spisu.zip protokol, spis (krome oznameni co sem uz daval) + fotky
Obslouzila mne pani vedouci protoze pani co to vyrizuje ma dovolenou. K vedouci jsem se musel probojovat, kolega abstinujici urednice zkousel ze bez jeji pritomnosti spis nevyda, ze ani nevi kde je a kdesi cosi.
Vedouci mi bylo hned z prvni sdeleno ze moji zadost pres 106 zamitnou, ze k tomu 106 neni, ze ma judikaturu nejvyssiho soudu takze ji metodika MZV nezajima... asi tu pohadku znate. Radost z toho ale nema, prej ji to pridelalo spoustu prace navic kterou musi vyridit v zakone lhute jinak "bude pruser". Tedy aspon trochu dobra ta zadost zpusobila.
Dale pani vedouci behem nahlizeni sdelila mimodek nekolik (pro mne) zajimavych veci:
- neposilali pry prikaz protoze nesmi pokud neni "prestupek jasny" a byl by problem u nejakeho auditu nebo co
- kdyby prikaz ale poslali byl by pry na 500,- (tedy uz jsme zde o 500 mene nez nabizel organ, pokud vedouci nelze)
- toto je pry kompletni spis a nic uz do nej pridavat neplanuji (pokud nelze)
- razitko ze kopie souhlasi s originalem odmita, vydesene sdelila ze "to nikdy nedava"
- a to nejzajimavejsi: kdyz se "nejak dohodneme" pujde to uzavrit "blokovou pokutou za 500", ze "takova je nabidka" kdyz "se dostavim a vyresime to", treba kdyz "se s kolegyni nejak telefonem domluvim, treba ze 30. cervence nebo nekdy pojedu kolem a ze ji reknu ze se stavim a ze to vyresime na miste blokovkou".
(uvozovky jsou presne slova vedouci, jak je mam na zaznamu)
Obvzlaste posledni bod nechapu. Sankce v SR je 2000-5000 + poplatek za SR. Je mozne ve spravnim rizeni to jeste hodit takto blokem? Nebo jakou cinu to na me SO hraje?
Ze spisu je mi obvzlaste na bliti z uredniho zaznamu skoro na konci kde fizl Drda bezostysne lze o tom co jsem mu mel sdelovat v sanitce, pritom jsme spolu prohodili slov min nez mam prstu na zlomene ruce. Velika skoda ze sem ho nenahraval... inu zkusenost k nezaplaceni, na vse ostatni je tu mastercard.