30kmhcz

Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

>>DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: ČTOU TO TADY JAK ÚŘEDNÍCI, TAK POLICIE. Neuvádějte nic, podle čeho by protistrana mohla dovodit, o jaký případ se jedná. Jak na to? Pojďte >>sem<<.

Stran: 1 ... 3 4 [5]

Autor Téma: [WIN] Nehoda bez svedku a ujmy treti strane  (Přečteno 1764 krát)

rfs

• Zobrazit profil
Re:Nehoda bez svedku a ujmy treti strane
« Odpověď #60 kdy: 17 Ledna 2025, 10:56:01 »

2.1. jsem poslal blanket
7.1. dorazila do DS "Výzva a usnesení o stanovení lhůty", nechal jsem ji ležet
17.1. (dnes) volal rozčilený Wartalski, že dostal moje druhé odvolání a že "snad chci abych mě uznal vinným"
17.1. (dnes) jsem vybral DS s usnesením o stanovení lhůty na doplnění blanketu, je tam 5 dní od doručení

Ten telefonát mě teda zaskočil. Nějak jsem se z toho vykroutil a dohodli jsme se, že už nic posílat nebudu a on to uzavře. Teď mě to samozřejmě štve, ale holt jsem nebyl připraven na protiútok. Inu další dobrá zkušenost.

Domýšlím si jak je možné, že už to má na stole, když ještě nedoběhla lhůta na doplnění důvodů - ta snad začala běžet až dnes, po doručení.
« Poslední změna: 17 Ledna 2025, 10:58:22 od rfs »
IP zaznamenána

Číkus

• hard core 30kmh.cz
    • Zobrazit profil
« Odpověď #61 kdy: 17 Ledna 2025, 11:07:52 »

17.1. (dnes) jsem vybral DS s usnesením o stanovení lhůty na doplnění blanketu, je tam 5 dní od doručení
Nezapomeňte včas podat odvolání. A můžete k tomu přidat nějaké stížnosti, námitky podjatosti, infožádosti.

Co je zač ten Wartaski? Obecní parazit nebo krajský parazit? Ať tak nebo tak, s parazity se po telefonu nebavíme.

A samozřejmě lhal, uzavřít to nemůže. Pokud bylo podáno odvolání (byť blanketní), musí být o odvolání rozhodnuto.
IP zaznamenána

rfs

• Zobrazit profil
« Odpověď #62 kdy: 17 Ledna 2025, 11:14:21 »

Wartalski je z kraje. On dělal přezkum, kterým Rýmavořovu zrušil rozhodnutí o mé vině. Ano, po telefonátu, v klidu, mě též napadlo že jsem to měl hned položit nebo mu říct ať mi to napíše do DS. No, zkušenosti.

Pardon, nejsem zvyknutý na terminologii. Já napsal "uzavře" ale on řekl že to odvolání zamítne a dorazí mi to zhruba za měsíc až dva.
IP zaznamenána

Číkus

• hard core 30kmh.cz
    • Zobrazit profil
« Odpověď #63 kdy: 17 Ledna 2025, 11:20:07 »

Jak za měsíc až dva?! Podejte k ministerstvu dopravy žádost o uplatnění opatření proti nečinnosti líného parazita Wartaskiho.

edit: A ano, kraj by to zatím neměl mít, SO1 by měl vyčkat na doplnění odvolacích důvodů.
IP zaznamenána

rfs

• Zobrazit profil
« Odpověď #64 kdy: 11 Února 2025, 09:59:33 »

Po tom telefonátu už jsem neměl chuť a energii to dál řešit. A tak dnes dorazilo rozhodnutí o odvolání, kde Wartalski odvolání zamítá a usnesení o zastavení řízení potvrzuje. A tím bych to uzavřel i já.
IP zaznamenána
Stran: 1 ... 3 4 [5]