30kmhcz

Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

>>DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: ČTOU TO TADY JAK ÚŘEDNÍCI, TAK POLICIE. Neuvádějte nic, podle čeho by protistrana mohla dovodit, o jaký případ se jedná. Jak na to? Pojďte >>sem<<.

Autor Téma: Překročení rychlosti o 2 km/h v obci  (Přečteno 35393 krát)

kverbeatle

• Zobrazit profil
Re:Překročení rychlosti o 2 km/h v obci
« Odpověď #45 kdy: 05 Června 2025, 15:58:16 »

no jasně, ale uředníci musí postupovat v souladu se zákonem, nikoliv jen jako, nebo vedle, nebo se přibližovat, například, v řízení se státem, je možné např použít jen jen jednotky a názvy jednotek podle zákona, totéž pokud jde o bezpečnost, tedy hasiči musí mít tlakoměry vody v barech , tato stupnice musí pokrývat 75% , ostatní, třebas psi, rychlost musí být v km/hod, a odvozených desetinách, tu jest např rozpor u okamžité rychlosti, zjednodušeně, okamžitá rychlost nemůže být modelována rychlostí např hračky. jde o matematický model, takže jel okamžitou rychlostí změřenou radarem je naprostý uřednický blábol , ale i technický,
něco jako výkonnější auto pochopitelně ujede za hodinu více km, než slabší auto jedoucí stejnou rychlostí
IP zaznamenána

anonym3628

• Zobrazit profil
« Odpověď #46 kdy: 06 Listopadu 2025, 19:48:08 »

Je tu nějaký posun? Mám z tohoto místa také jeden běžící případ.
IP zaznamenána

ViktorN

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #47 kdy: 07 Listopadu 2025, 10:14:21 »

kverbeatle: prosím buďte konkrétní, na vyhýbavé odpovědi si tu nehrajeme, respektive mají nulovou informační hodnotu. Jaký konkrétní zákon (§, odstavec atd.) zakazuje užívat slovo tolerance v souvislosti s chybou měření?
Děkuji.
IP zaznamenána

Jodgo

• Zobrazit profil
« Odpověď #48 kdy: 13 Května 2026, 17:01:13 »

Přišla mi výzva za rychlost přesně ze stejného místa. Řídil Helmut odněkud z balkánu, který nemá problém přiznat se, ale dále vůbec nemá v plánu s úřadem komunikovat. Jaké byly prosím zkušenosti s tímto uřadem v podobných případech? A jak dopadly případy z poslední doby?
« Poslední změna: 13 Května 2026, 17:15:30 od Jodgo »
IP zaznamenána

anonym3628

• Zobrazit profil
« Odpověď #49 kdy: 13 Května 2026, 22:46:51 »

jodgo: Helmuta klidně udejte, ale nepočítejte s tím, že to bude stačit. Já se s nimi tahám už pěkně dlouho a konec zatím v nedohlednu. Ale dělají chyby, ne že ne…
« Poslední změna: 13 Května 2026, 22:51:36 od anonym3628 »
IP zaznamenána

Jodgo

• Zobrazit profil
« Odpověď #50 kdy: Dnes v 11:55:18 »

Mám čas i motivaci jim to maximálně ztrpčit i za cenu prohry, pokud je připravím o možné maximum času a energie. Mám však minimální znalosti a zkušenosti. Má cenu se do toho boje pouštět, pokud mně známé strategie dnes už nefungují? Stále jsem ve lhůtě, kdy můžu splatit odpustek a zapomenout.
IP zaznamenána

anonym3628

• Zobrazit profil
« Odpověď #51 kdy: Dnes v 16:14:14 »

Fajn, klidně založte nové vlákno a nahrajte, co k tomu máte. Spis neposílají, nemá cenu to zkoušet, jedině zajít osobně na úřad. K fotografiím by měl být dálkový přístup s odkazem uvedeným na výzvě, tak si je stáhněte a zálohujte, dokud jsou dostupné. Z mojí zkušenosti reagují na všechny úkony / podněty účastníka relativně rychle, odezva větší než měsíc je vzácná, ale je možné, že už se jim toho nakupilo víc a nová řízení už třeba tolik nestíhají. Pasivitou to určitě nevyhrajete, většina chyb, které udělali, vyplynula z aktivního přístupu k řízení s důsledným uplatňováním všech procesních práv a využíváním všech lhůt až do konce. Zároveň je vítané všechno, co je nutí vystoupit z komfortní zóny (donutit je k věcem, na které nemají šablonu - to je nejvíc zpomaluje). Slabinou je podle mě SO2, kde věci docela dlouho hnijí a sedí tam snad ještě větší dementi než u nich. Helmuta udejte co nejblíže k 60. dni ode dne, kdy se úřad o přestupku dozvěděl. Pokud nevíte, tak to počítejte ode dne spáchání přestupku. Ale pozor, nejpozději 60. den už to udání musí mít SO na stole, takže opravdu až šedesátý den můžete udat jedině datovkou. Klidně mi do soukromé zprávy hoďte jméno referentky, třeba máte stejnou, tak můžu případně nasdílet zkušenosti.
« Poslední změna: Dnes v 16:16:06 od anonym3628 »
IP zaznamenána