30kmhcz

Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

>>DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: ČTOU TO TADY JAK ÚŘEDNÍCI, TAK POLICIE. Neuvádějte nic, podle čeho by protistrana mohla dovodit, o jaký případ se jedná. Jak na to? Pojďte >>sem<<.

Autor Téma: [LOST] Prošlá STK  (Přečteno 14069 krát)

Poklop

• Zobrazit profil
Re:Prošlá STK
« Odpověď #15 kdy: 04 Dubna 2024, 22:24:18 »

Jsem asi drobet měkejš a bohužel mám ještě jeden takový skrytý motiv proč to nechat rok ležet úplně asi nechci. Odpovím na to sdělení jen si nejsem ještě 100% jist jakou formou, ale pustím to špatné doručení aby se to otevřelo a pokusím se to uhrát v řízení, resp. tedy spíše v odvolání...
IP zaznamenána

Poklop

• Zobrazit profil
« Odpověď #16 kdy: 19 Dubna 2024, 23:39:58 »

Tak úřední parazit se vyjevil, nedbal jsem doporučení a zkusil jsem:
Věc: navrácení v předešlý stav podle § 41 SprŘ

V mě doručeném sdělení správního orgánu k zaslanému odporu je chybně uvedené datum převzetí příkazu do vlastních rukou stanoveno na XY 2024. Toto datum je bohužel ale jen převzetí jiné osoby nikoliv moje, což lze doložit nejen podpisem, ale i číslem OP jež se s mým číslem OP neshoduje. Já jsem příkaz převzal až XY+3. 2024 a odpor k témuž tedy opožděný není.

To jsem jim dal přes podatelnu a včera jsem si vyzvedl přílohu...
Mají tu prvotní doručenku s OP a podpisem otce a pak již dvě s mým podpisem a číslem OP, co si jako představují že jim pošlu jako důkaz? Asi jim tedy jako důkaz označím čísla obou OP v pondělí podám podatelnou a zase budeme čekat... Toto jim trvalo ty dva týdny, já už čekal nějaké rozhodnutí když se s tím tak crcaj, vědět že tam je toto bylo by to ještě týden na poště, ale měl jsem tam jinou poštu tak se mi tam nechtělo 2x...
IP zaznamenána

Poklop

• Zobrazit profil
« Odpověď #17 kdy: 22 Dubna 2024, 12:28:58 »

Po víkendu tedy se chystám odpovědět: Dle výzvy doplňuji číslo OP své 19394904 a OP osoby jež převzala tj. 3843445439  viz obě doručenky jež má úřad včetně podpisů k dispozici.  Samozřejmě hlavička čj. a podobné pindy, někdo nějaký nápad co popř. doplnit? Podle výzvy bych jim to měl dnes odeslat...
Děkuji
IP zaznamenána

Poklop

• Zobrazit profil
« Odpověď #18 kdy: 10 Května 2024, 09:18:01 »

Tož, úřední parazit se vycenil, tentokrát dokonce i velký šéf odboru i sám podepsal nikoliv v zastoupení. Tedy odpor uznán jako včasný viz níže a otevřeno k dalšímu projednání. Tedy se táži má smysl tam lézt osobně (dle mne tak  max. proto jestli nemá ve spisu nějaký procesní bordel kterého by se později dalo využít)? Využít ústního jednání? Doplňovat něco teď nebo si to ponechat až k odvolání? Mám tedy to jak jsem měl fyzicky zabránit použití vozidla když byl řidič důrazně upozorněn na absenci STK a pak protokol o absolvování STK ještě před tím než mi dorazil příkaz (vozidlo prošlo jen s klasikou tipu koroze, ale 3 lehké závady, je to přeci jen 25 let  od výroby že...).
Děkuji
IP zaznamenána

Poklop

• Zobrazit profil
Prošlá STK II - odválání level
« Odpověď #19 kdy: 03 Července 2024, 17:38:59 »

Dobré odpoledne,
ano už jsem to tu hned zčerstva měl, leč momentálně mi to leží zapadané v kuchyni, tak bych si dovolil ještě jednou vytáhnout na světlo boží, zítra bych měl podat odvolání, tak třeba padne ještě nějaká ta účinná rada. Pokud se nepletu tak po odvolání na kraj už je přípustná jen žaloba, takže do odvolání dát důvody všechny?

Tedy co se nám přihodilo...
Přistál mi ve schránce příkaz za kruciální delikt, propadlou STK viz příloha. Vůz je pravda rv.2000, nicméně ve stavu kdy STK kterou jsem udělal přesně v den kdy zprasek oud vydal, měla jen nějaké ty klasické drobné vady v počtu 5ks. Tedy žádná rezavá hulící a nebrzdící vražda, materiální aspekt 0. Otec jako pyrát dostal na místě od PČR 200,- pokutu jež uhradil, blok mám. Vozidlo je v TP psané na mne (syn) máme stejné trvalé bydliště, nicméně já bydlím ve stejném městě o pár ulic dál (obě nemovitosti moje, není důvod si to měnit).  Proběhlo blbé doručení odporu, nějaké tanečky okolo s tím že rozhodnutí na chlup stejné, jen tedy přidáno bez další reakce že jsem otce poučil že s vozidlem nemá jezdit a že stav vadný nepřítomností STK jsem dne XY napravil a STK provedl (protokol vložen do spisu)  a k tomu náklady řízení 1 000 a do měsíce zaplať vořechu.
Do odvolání bych dal jak jsem měl zajistit že si otec prostě přes výslovný zákaz nevezme klíčky a pojede + stav vozidla jež STK dalo levou zadní tj. že sice neprošlo kontrolou, ale na rozdíl od některých co ano, tak nebezpečné rozhodně v provozu nebylo (tedy nebezpečný je pilot, ale to je zase jiný příběh a jinam...), jako třetí dramatický nepoměr mezi postihy obou aktérů, kdy ten co vozidlo skutečně použil to dostal za 200,- a po mě se chce 16 500,-  měl by někdo ještě něco?
Děkuji

IP zaznamenána

solaris

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
Re:Prošlá STK II - odválání level
« Odpověď #20 kdy: 03 Července 2024, 21:51:53 »

Ta věc v příloze je Příkaz. Na Příkaz se dává Odpor, nikoli Odvolání. Do Odporu se žádné důvodu nedávají, protože podáním Odporu se Příkaz ruší a řizení pokračuje.

Ten Odpor jste již podal? Chybně nebo správně?

A následně už proběhlo řízení s nějakým Vaším vyjadřováním a máte i Rozhodnutí? Pokud ano, pak by asi bylo vhodné nemást členy fóra Příkazem, který byl dávno zrušen, a ukázat to Rozhodnutí.
IP zaznamenána

Poklop

• Zobrazit profil
« Odpověď #21 kdy: 03 Července 2024, 22:32:10 »

Ok šlo mi o to meritum věci, odpor podán, uznán, rozhodnutí doplněné jen o to co výše, to rozhodnutí nemám anonymizované, tak jsem lípnul příkaz ale změna je tam opravdu jen jedna věta viz výše a náklady řízení. Podán blanketní odpor, běží výzva z doložení. Nečekal jsem že když navrhnu lhůtu tak jí sice orgán neakceptuje, ale udělí mi 5 dní od doručení příkazu což je fakticky o dost více než navržený termín od odeslání blanketního odvolání...  Nahraji tedy to finální rozhodnutí i s výzvou k doložení, jen to nemám hned...
IP zaznamenána

Číkus

• hard core 30kmh.cz
    • Zobrazit profil
« Odpověď #22 kdy: 03 Července 2024, 23:41:26 »

ano už jsem to tu hned zčerstva měl, leč momentálně mi to leží zapadané v kuchyni, tak bych si dovolil ještě jednou vytáhnout na světlo boží

Vytaženo na světlo boží, spojeno.
IP zaznamenána

Fogyn

• Zobrazit profil
« Odpověď #23 kdy: 04 Července 2024, 08:28:52 »

Proč radit někomu kdo rady od nejzkušenějších ignoruje a dělá přesný opak....?  ::)
IP zaznamenána

Poklop

• Zobrazit profil
« Odpověď #24 kdy: 04 Července 2024, 09:46:09 »

Protože TOP hint hrát to na blbé doručení je sice pěkné, ale pro mne prakticky nepoužitelné z jiných důvodů jež nelze veřejně uvádět a pak taky rád bych to orgánu omlátil o hlavu nikoliv jen po formální stránce stačí?
IP zaznamenána

Číkus

• hard core 30kmh.cz
    • Zobrazit profil
« Odpověď #25 kdy: 04 Července 2024, 10:02:14 »

To je zcela jistě chvályhodné. Všichni Vám přejeme, aby se Vám to podařilo orgánovi pořádně omlátit o hlavu. Nebyl byste tak laskav a v mezičase nedoplnil, jak to tehdy dopadlo s úřednicí blbou jak kýbl bublin? Děkuji.
IP zaznamenána

Poklop

• Zobrazit profil
« Odpověď #26 kdy: 04 Července 2024, 13:10:02 »

Doplněno, ono jak to po těch x dalších měsících nechal kraj vyhnít už jsem neudržel koncentraci a nedoplnil
IP zaznamenána

Poklop

• Zobrazit profil
« Odpověď #27 kdy: 04 Července 2024, 17:04:31 »

Doplňuji anonymizované rozhodnutí, něco málo tedy ještě úřednice doplnila, tak tedy v odvolání rozeberu i ty důvody jako technický stav atd...
IP zaznamenána

Číkus

• hard core 30kmh.cz
    • Zobrazit profil
« Odpověď #28 kdy: 04 Července 2024, 17:20:57 »

Pro začátek bych doporučil podat blanktení odvolání.
IP zaznamenána

Poklop

• Zobrazit profil
« Odpověď #29 kdy: 04 Července 2024, 17:34:18 »

To už jsem podal, výzva pro doplnění převzata (mylně jsem se domníval že mi potvrdí lhůtu co jsem navrhl ne že dají 5 dnů po převzetí), čas na doplnění se krátí...
IP zaznamenána