Máte naprostou pravdu. Nechci s tím mít dál nic společného. Jde sice o malou pomoc člověku, kterého mohu požádat o pomoc a neodmítne. Jako mechanik je spolehlivý a precizní a pokud bude fungovat, je pravděpodobné, že se brzy ze sraček vyhrabe. Bohužel, ale může to dopadnout i jinak. To se nedá předpovědět. Nemám chuť řešit v budoucnu nějaké blboviny, že auto tamhle někde za dva roky odstaví na ulici. Možná jsem vůl,ale myslel jsem to dobře, v rámci svých současných finančních možností si může rychle koupit přes inzerát první levný vrak - černou díru na peníze. Já mám v tomto čisté svědomí a vím, že může nejméně dva roky jezdit prakticky bez investic.
Stejně tak bych mohl dát inzerát, ale nemám čas řešit nějaké návštěvy, prohlídky a dohady se sockama. Rozmlátit to někde na Gumbalkánu, na to nemám také žaludek.
Prostě udělám prodej za symbolickou cenu s vším všudy. V rodině to bylo něco jiného, tenkrát jsem otce potřeboval rychle zmobilizovat, než se vrátí ze špitálu. Byla to pro mne nejjednoduší řešení.