30kmhcz

Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

>>DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: ČTOU TO TADY JAK ÚŘEDNÍCI, TAK POLICIE. Neuvádějte nic, podle čeho by protistrana mohla dovodit, o jaký případ se jedná. Jak na to? Pojďte >>sem<<.

Stran: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 10

Autor Téma: [WIN] Nezastavení na “žluté” signální světlo (oranžovou)  (Přečteno 4342 krát)

Eric

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
Re:Nezastavení na “žluté” signální světlo (oranžovou)
« Odpověď #75 kdy: 29 Března 2023, 13:43:06 »

Už rozumím. Nejsem si jistý, že má smysl tam chodit a cokoliv sdělovat, ledva byste chtěl úředníka zaskočit jednáním, které neočekává.
Co se týče potenciální neúplnosti podkladů (např. chybějící zvuk na nahrávce), tu bych "objevil" nejlépe až při ústním jednání, aby neměl úřad možnost to napravit.
Existuje sepsaný záznam o nahlížení do spisu a o předání těch nahrávek?

Update - i kdyby existoval záznam z boku, nebude na něm nic jiného, než co jsem vypočítal (a pochybuju, že by byl zároveň vidět semafor).
IP zaznamenána

Číkus

• hard core 30kmh.cz
    • Zobrazit profil
« Odpověď #76 kdy: 29 Března 2023, 14:44:02 »

Proto bych se ho rád zeptal, zda ještě existuje jiný materiál, než ten, který mi poskytl. Pokud ne, tak mu s čistým svědomím řeknu že nesouhlasím a postupuji do správního řízení.

A pokud ano, tak budete souhlasit s řešením příkazem na místě? Jestliže to nemáte v plánu, pak moc nevidím důvod se na úřad trmácet.
IP zaznamenána

Mckoci

• Zobrazit profil
« Odpověď #77 kdy: 29 Března 2023, 21:46:19 »

Ok, domluveno, pouze zavolám, že bych chtěl postoupit do správního. Nic dalšího řešit nebudu.

Zasílám záznam z jednání a vyjádření advokátky (rodinných známých syna manželka)

Jinak je to opravdu vtipné, můj “známý” dělá vedoucího kanceláře přestupkového oddělení zde v Pardubicích .. jeho kolega co to má na starost má dveře o kus vedle.
Dnes jsem se s ním náhodou potkal a říká : tak co to video, už si ho viděl ? Říkám jojo už mi to jde. A on no hele já se to viděl a je to prostě dlouho, vteřinu bych ještě nějak obhájil, alemtohle bylo dlouho to nedá. A kolik máš bodů ? Řikám dva odečteny .. no jooo to je v pohodě.

Ať už je to jak chce, tak jsem z něj prostě cejtil, že chtějí mít na magistrátu čistej stůl a všeho se co nejrychleji zbavit.

Na oplátku jsem z něj dostal info, že dotyčný úředník co to má na starost je tak trochu “trouba” a není moc průbojnej  ;)
IP zaznamenána

Eric

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #78 kdy: 29 Března 2023, 22:59:46 »

Já bych byl opatrný na to mluvení s někým, kdo je fakticky protistranou, ti lidé se pouze budou snažit připravit matrixu další oběť, což vlastně potvrzuje to, co píšete. Pokud se protistrana stihne včas připravit na Vaše zamýšlené kroky, může to být hodně obtížné řízení.
A myslím, že do toho patří i zbytečné telefonování. Není zájmem to jakkoliv urychlovat, ale tím telefonem to můžete hodně urychlit, protože si o to výslovně řeknete. To je ale jejich zájem, nikoliv Váš.
De facto není ani Vaším zájmem to řízení vést, preferovaná by byla varianta tzv. vyhnití až do prekluze, jakkoliv je teď ta lhůta hodně daleko.
Ta advokátka má pravdu, když píše, že nemáte nic řešit.
« Poslední změna: 29 Března 2023, 23:03:31 od Eric »
IP zaznamenána

Číkus

• hard core 30kmh.cz
    • Zobrazit profil
« Odpověď #79 kdy: 30 Března 2023, 08:26:48 »

Ok, domluveno, pouze zavolám, že bych chtěl postoupit do správního. Nic dalšího řešit nebudu.

Co si od takového telefonátu slibujete? Já bych na Vašem místě nikam nevolal.
IP zaznamenána

Mckoci

• Zobrazit profil
« Odpověď #80 kdy: 30 Března 2023, 10:11:43 »

Rikal jsem urednikovi, ze mu zavolam, at uz se rozhodnu jakkoliv, nevidim v tom zadny problem .. slusnost neni slabost  ;)
Dnes tedy postoupeno dale do spravniho rizeni .. urednik mel po telefonu vylozene “radost”, ze se musi zabyvat dalsim pripadem  :D

S tim mluvenim s protistranou jsem si ho defacto jen vyslechl a nereagoval jsem a ani nenaznacoval me umysly o spravnim rizeni. Myslim, ze bude hodne prekvapen az se to dozvi.

Kazdopadne pro tuto chvili si muzeme dat mensi “pauzu” a jakmile se neco dalsiho dozvim, tak se ozvu.

Panove, mockrat vam vsem dekuji za ochotu. Snad zvitezime.
IP zaznamenána

Mckoci

• Zobrazit profil
« Odpověď #81 kdy: 23 Května 2023, 11:04:47 »

Ahoj vsem, jen kratke info, je to uz skoro dva mesice a nic mi doted neprislo  :) Nevite prosim jak dlouhou dobu na to urednicek z magistratu ma ?? Diky
IP zaznamenána

Číkus

• hard core 30kmh.cz
    • Zobrazit profil
« Odpověď #82 kdy: 23 Května 2023, 11:10:12 »

Do jednoho roku od spáchání přestupku musí úředníček z magistrátu zahájit správní řízení.
IP zaznamenána

Mckoci

• Zobrazit profil
« Odpověď #83 kdy: 07 Října 2023, 11:01:49 »

Zdravim vas panove po dlouhe dobe.
Tak mi to konecne cinklo a prisel dopisek z prestupkoveho.
Mam nafotit a nasdilet :) ?
V podstate je to prikaz na uhradu do 30ti dnu a nebo moznost odvolani do 8 dnu.
Nyni uz chteji 2500,-
IP zaznamenána

ladin

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #84 kdy: 07 Října 2023, 12:34:57 »

Sdílením nic nezkazíte, ale pokud je to standardní příkaz, tak se nedá v tuto chvíli očekávat nic převratného. Spíše si pohlídejte termíny, kdy a jak (čistě náhodou, nemáte datovku?) bylo doručeno, ať stihnete do těch 8 dnů podat odpor (ne odvolání).
IP zaznamenána

Mckoci

• Zobrazit profil
« Odpověď #85 kdy: 10 Října 2023, 12:04:26 »

Tak zasílám jak jsem slíbil ..
IP zaznamenána

ViktorN

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #86 kdy: 10 Října 2023, 12:19:16 »

Podat ODPOR, to jednoznačně. Pohlídejte si termíny.
IP zaznamenána

Mckoci

• Zobrazit profil
« Odpověď #87 kdy: 10 Října 2023, 13:01:38 »

Prosím jen info, zda postačí zavolat, nebo musím napsat dop. dopis .. jsem v těchto věcech bohem nepolíben  ::)
IP zaznamenána

ViktorN

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #88 kdy: 10 Října 2023, 13:09:50 »

Žádné telefonování!!!

Musíte poslat doporučeně dopisem na adresu SO, který rozhodnutí vydal, následující větu:

Ve věci č.j. (zde napíšete z hlavičky rozhodnutí číslo jednací) tímto podávám v zákonné lhůtě ODPOR.

Ve městě, dne
Jméno a příjmení, datum narození, adresa a podpis

A pohlídejte si termíny, raději to pošlete o den či dva dřív, než později. Pokud byste se opozdil, prohrál jste! Podací lístek z pošty si pečlivě uschovejte, je to velmi důležité.

PS: na tom skenu si začerněte i číslo jednací. I když je to kuchyně, mohou sem mít někteří paraziti nějakým nedopatřením přístup.
« Poslední změna: 10 Října 2023, 13:11:22 od ViktorN »
IP zaznamenána

Eric

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #89 kdy: 10 Října 2023, 16:03:48 »

Teď by to chtělo dostat se na místo a přeměřit, jestli to, co jsme tenkrát počítali, je správně.
Podání odporu je třeba učinit tak, jak píše Viktor N., anebo donést na podatelnu s kopií, na kterou je třeba si vyžádat razítko potvrzující podání a dobře ji uschovat.
Pak je ještě varianta poslat mailem a potvrdit do 5 dnů podatelnou nebo DS.
A bude potřeba jít znova nafotit spis, co kdyby se v něm náhodou objevilo něco, co tam dřív nebylo.
Zdržte se též jakékoliv neúřední komunikace s úřadem, mohlo by Vám to přitížit.
IP zaznamenána
Stran: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 10