30kmhcz

Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

>>DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: ČTOU TO TADY JAK ÚŘEDNÍCI, TAK POLICIE. Neuvádějte nic, podle čeho by protistrana mohla dovodit, o jaký případ se jedná. Jak na to? Pojďte >>sem<<.

Autor Téma: [LOST] Ostrava červená  (Přečteno 5406 krát)

František Dobrota

• Zobrazit profil
Re:Ostrava červená
« Odpověď #15 kdy: 08 Března 2023, 10:20:26 »

Asi budu za hajzla, ale mrzi mne to. Moooc Vam preju aby to melo jeste nejake pokracovani a probehl vyslech svedku -)))) Doufam jen ze si ho nenechate pro sebe a podelite se s nama  ;D ;D ;D

EDIT: A potvzeni o provedenem ukonu na trvale bydliste doslo? Ja bych ho teda urcite chtel videt -))))))
« Poslední změna: 08 Března 2023, 10:29:36 od František Dobrota »
IP zaznamenána

ladin

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #16 kdy: 13 Března 2023, 19:12:41 »

Boží!!! Měl jsem to dlouho otevřené k poslechu, až teď se zadařilo, ale to nemá chybu, nebýt to Pan mistr, tak neuvěřím, že to není sehrané. Proč já nemám štěstí na takové dementy osobně? :-D

Vy jste nikdy nepracoval :-D Vy mi na to šaháte :-D Jestli některý z Vás umí psát :-D
IP zaznamenána

Lafayette

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #17 kdy: 13 Března 2023, 19:33:03 »

Tak jsem měl příležitost vyzkoušet si něco v praxi - použil jsem "Jestli některý z vás umí psát, tak mi napište potvrzení." Bohužel nikdo z obou opičáků psát neuměl, takže mi to poslali dodatečně mailem :-)
IP zaznamenána

Číkus

• hard core 30kmh.cz
    • Zobrazit profil
« Odpověď #18 kdy: 15 Března 2023, 17:19:41 »

14.03.2023 doručeno potvrzení o provedeném úkonu.

Přijde Vám, že opičák Vašek uvádí pravdu?
IP zaznamenána

Kokrhel123

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #19 kdy: 15 Března 2023, 17:42:29 »

K úkonu zastavení vozidla fízlem rozhodně nedošlo, alespoň podle audiozáznamu.
IP zaznamenána

ViktorN

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #20 kdy: 15 Března 2023, 18:19:47 »

a on ten fízl byl dokonce „inspektor“?
IP zaznamenána

anipenny

• Zobrazit profil
« Odpověď #21 kdy: 15 Března 2023, 18:43:32 »

a neměl do toho Potvrzení o provedeném úkonu opičí inspektor napsat "obstoupení (obklíčení) stojícího vozidla?"   ;D
IP zaznamenána

Číkus

• hard core 30kmh.cz
    • Zobrazit profil
« Odpověď #22 kdy: 15 Března 2023, 18:46:45 »

Kokrhel123> Také jsem stejného názoru.

ViktorN> Nevím, zda je opičák Vašek jedním z těch, kteří obtěžovali na čerpací stanici a nebo zda se jedná o vychovatele z jejich lokální chráněné dílny.

anipenny> To by asi bylo přesnější.

Kam byste poslali stížnost a trestní oznámení na opičáky? Na odbor vnitřní kontroly, GIBS, nebo státní zastupiteství?
IP zaznamenána

ViktorN

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #23 kdy: 15 Března 2023, 18:53:09 »

Já bych poslal stížnost na rovnou GIBS a TO samozřejmě na okresní státní zastupitelství…
IP zaznamenána

Číkus

• hard core 30kmh.cz
    • Zobrazit profil
« Odpověď #24 kdy: 24 Března 2023, 09:52:54 »

(přesunuto do neveřejné části)

20.03.2023 doručeno oznámení o zahájení řízení a předvolání k ÚJ

Zaujalo mne, že se prý jedná o přestupek spáchaný "v Ostravě na ulici Rudná ve směru jízdy od ulice Závodní k ulici Lidická". Přitom od místa údajné červené k čerpací stanici, kde proběhla buzerace je to cca 1.6 km.

Minimálně ohledně údajného přestupku nepředložení dokladů (krom toho že jsem nebyl řidičem a že se nejednalo o místo ležící na pozemní komunikaci, tedy zde neplatí ZPPK) tam mají dost zásadní chybu ve specifikaci místa. Uvažuji nad variantou to cíleně prohrát u SO1 i SO2 a do správní žaloby jim pak vpálit tu nesrovnalost v (ne)určení místa přestupku. Nebo máte někdo lepší nápad na taktiku?

Podání TO asi také nyní odložím, abych jim zbytečně neradil.
IP zaznamenána

OdporSystemu

• Zobrazit profil
« Odpověď #25 kdy: 11 Dubna 2023, 12:30:05 »

Co to ustni jednani, probehlo? Kde je zaznam :)?
IP zaznamenána

Číkus

• hard core 30kmh.cz
    • Zobrazit profil
« Odpověď #26 kdy: 17 Dubna 2023, 12:32:48 »

Dne 03.04.2023 proběhlo ústní jednání. Audiozáznam samozřejmě mám. Na začátku mne úřední parazit René chybně poučil o právech, když tvrdil, že ke zmocnění je potřeba písemná plná moc a zapřel mi možnost ústního zmocnění do protokolu (a také mi nechtěl dát kopii spisu). Na základě toho jsem si vyřval přivolání nadřízeného parazita a následně se přesunul do kanceláře nadřízeného parazita a podal stížnost a námitku podjatosti.

I přes podání námitky podjatosti však ÚJ pokračovalo a byl vyslechnut opičák Kubíček (mongoloid), který před kanceláří čekal přes dvě hodiny. Opičák Vašek (cikán) se z důvodu nemoci omluvil.

Protokol z ústního jednání vč. výslechu opičáka Kubíčka. Opičák se dopustil několika lží:
1. Prý jsem tvrdil, že jsem na čerpací stanici přišel pěšky. To není pravda, odmítal jsem jim sdělit, jak jsem se tam dostal a lze to prokázat audiozáznamem z kontroly (viz úvodní příspěvek).
2. Prý jsem byl poučen (asi o právech?) druhým opičákem. Opak opět prokazatelný audiozáznamem.
3. Předmětné vozidlo prý měli (skoro) celou dobu na dohled. Opak prokazatelný jejich vlastním videozáznamem a skutečností, že kolem ČS projeli rovně.
4. Nepředložil jsem doklady k řízení vozidla. To je sice pravda, ale potvrzení o provedenému úkonu uvádí něco jiného.
5. Opičák měl trochu zmatek v pojmech zastavit/stát a objíždění/předjíždění.
6. Nebylo mi proti mé vůli vnucováno převzetí náústku od alkotesteru.

První část správního spisu, následuje výpis z karty řidiče, předvolání (mne, opičáků), omluva opičáka.
Za zmínku stojí, že dle soupisu bylo antedatované pověření parazita Reného vloženo do spisu až po samotném ÚJ. Bylo tedy ÚJ vůbec vedeno oprávněnou úřední osobou? Bylo vůbec správní řízení zahájeno?

Dále spis obsahuje videozáznamy:
1. záznam z přední kamery
2. záznam ze zadní kamery
3. záznam z kamery na čerpací stanici
Videa z fízlkáry končí před vjezdem na čerpací stanici v čase 13:31:20. Naopak video z čerpací stanice se odehrává v čase od 13:39:40, tedy o více než 8 minut později. Mám za to, že opičáci dlouhé minuty kroužili po okolí, než našli podobné auto vozidlu, které nebyli schopni zastavit a chtěli si zchladit žáhu na jeho řidiči.
« Poslední změna: 17 Dubna 2023, 12:59:10 od Číkus »
IP zaznamenána

ladin

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #27 kdy: 17 Dubna 2023, 17:59:46 »

Čikusi, zas a znova to říkám, na něco takového* byste měl předem prodávat vstupenky ;D

*kde to jde tušit, což u zmíněného skutku a svědecké výpovědi dvou opičáků je jistota

EDIT: Se vší vážností, ze střední školy se chodilo k soudu, poučení o očekávaném průběhu** a zdůvodnění bylo z dnešního pohledu tristní, ale... Nebyla by šance se vetřít do přízně nějaké školy/pančelky a udělat veřejné ústní jednání?

**PS: Omylem jsme se tak dostali k případu, který měl být jednoznačně nalajnován od počátku, ale nějak se to za naší přítomnosti zvrtlo...
« Poslední změna: 17 Dubna 2023, 18:09:49 od ladin »
IP zaznamenána

medved

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #28 kdy: 18 Dubna 2023, 08:49:05 »

" ... budto vyzyvejte, nebo mlcte ... " - dokonale :-D.
IP zaznamenána

Číkus

• hard core 30kmh.cz
    • Zobrazit profil
« Odpověď #29 kdy: 03 Května 2023, 21:36:11 »

24.04.2023 doručeno sdělení ke stížnosti.

Až budu činit nějaké podání, připojím žádost o přešetření způsobu vyřízení stížnosti.
IP zaznamenána