Zdravím kolegové a spolubojovníci proti silničnímu fašismu.
Měl bych dotaz jakou zvolit taktiku? V bodech sepíšu co se stalo a v příloze je žádost o tuzér od magistrátu který v této věci zastupuje pan Ourada.
1/ Dne 18.2.2015 zaparkovalo auto mé přítelkyně v zatáčce
(ano přítelkyně je majitel, provozovatel a nevím co ještě)2/ Přišli dvě městapačky a začali si auto fotit
3/ potřeboval jsem autem odfrčet pryč tak jsem se jich slušně zeptat jestli něco potřebují že bych tím autem rád odjel pryč
4/ městapačky nějak vytušily že bych mohl být řidič a chtěli po mě doklady od vozu'
5/ doklady od vozu jsem vytáhl s kastlíku a předal je spolu s mím OP a ŘP městapačkám k nahlédnutí
6/ oznámili mi že jsem se jako řidič dopustil přestupku a že jestli hodlám řešit záležitost blokovkou
7/ nesouhlasil jsem s tím že jsem řidič který se dopustil přestupku a že chci správní řízení
8/ začalo klasické kolečko že mi nedají doklady a že ser chci vyhýbat správnímu řízení a že zavolají PeChy a pod....
9/ oznámil jsem jim na kameru že jdu do restaurace na oběd a až mi přestanou zadržovat doklady at mi je laskavě donesou ke stolu
10/ cca po 20minutách přišla jedna městapačka ke stolu hodila po mě doklady a se slovy že se mám těšit na správní řízení odešla

V příloze zasílám výzvu provozovateli vozidla k uhrazení desátku do kasy města Kladna (a pozorně sledujte ja ze mě Ourada udělal provozovatele i když je auto psáno na jinou osobu a já jsem nikdy v TP nefiguroval)
A jelikož jsem měl cestu kolem magistrátu zastavil jsem se pro kopii matroše ze spisu, též přikládám v příloze...
Sice se jedná o přestupek za pár korun ale jde mi spíš o aroganci jedné městapačky která by měla jít minimálně jako svědek do správního řízení.....
Co navrhujete?
Dík pirát silnic a narušitel pořádku Carl*sz