Laffayette.
pár km před tím na mě najížděla bílá Q5, blikala a pak mě předjela a znizela přede mnou ... za několik chvil mě staví ... myslel jsem že je to něco k tomu. Byl jsem vystresovaný, byl jsem sám a jich hodně. To vás prostě nenapadne.
dj bobr.
vzpomínám si, že mě ty papíry a doklady donesl uniformovaný kolega toho, co mě stavěl a civilové mezi tím odjeli pryč, nechápal jsem souvislost, myslel jsem že to jsou auta, které jsou rovněž kontrolována.
Gumidos.
důvodné podezření čeho prosím? Z Čeho může být člověk - řidič jedoucí z A do B podezřelý? Stál jsem po boku auta ani ve snu by mě toto nenapadlo a navíc jsem se díval na ty, kteří stáli u mě a bavili mě a odváděli mou pozornost. To vás prostě nenapadne. Ptali se, že auto je firemní a jestli mám nějakej průkaz, doklad, souhlas jednatele, jestli jsem osobou zapsanou v OR a jak si to mohou ověřit, čí jestli úvěrová společnost mi umožnila v noci jezdit, a jinej zas povídal, že si to poznamená, a prověří, jestli to nebyla soukromá cesta a jak bude rozepsaná k DPH. Bylo pozdě večer, vím že jsem se stavil za kámoškou a to vás prostě znejistí. Pak minete jednu hlídku, drhou schovanou a pak jsem točil na 100 km objížďku, kde jsem už nikoho nepotkal.